Těžké chvíle hvězdy NBA LeBrona Jamese. Synovi Bronnymu se zastavilo srdce

Synovi ikony NBA LeBrona Jamese se v pondělí během basketbalového tréninku v Los Angeles zastavilo srdce. Jen díky včasné lékařské pomoci Bronny přežil a následně se o něj postarali v nemocnici. Osmnáctiletý sportovec je podle informací zahraničních médií ve stabilizovaném stavu.

Syn nejlepšího střelce historie LeBrona Jamese zkolaboval v pondělí během tréninku na Univerzitě Jižní Kalifornie v Los Angeles. „Bronny utrpěl zástavu srdce a musel být převezen do nemocnice,“ citoval web CNN prohlášení rodiny. „Nyní je ve stabilizovaném stavu,“ stojí v něm s tím, že hoch již není na jednotce intenzivní péče.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel syn legendárního obránce, bylo mu 28 let. Šel v otcových šlépějích, spoluhráči smutní

„Žádáme o respektování soukromí pro rodinu Jamesových. Jakmile budeme vědět víc, informujeme média,“ uvedl dále mluvčí. „LeBron a Savannah chtějí veřejně poděkovat a ocenit lékařský a sportovní personál USC (Univerzita Jižní Kalifornie, pozn. red.) za skvěle odvedenou práci,“ děkují na konci prohlášení rodiče za záchranu svého syna.

Osmnáctiletý Bronny, celým jménem LeBron James junior, jde ve šlépějích svého otce. Intenzivně se věnuje basketbalu a na podzim by měl odehrát první sezónu ve vysokoškolské soutěži. Po prvním ročníku se může přihlásit k draftu NBA.

Jak se očekávalo, Bronny by si v budoucnu měl zahrát se svým otcem. „Svůj poslední rok odehraju se synem. Kdekoliv bude hrát, tam budu i já. Udělal bych cokoli, abych mohl hrát jeden rok s Bronnym. V tu chvíli to není o penězích,“ řekl slavný basketbalista podle portálu New York Post.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: České basketbalistky ve čtvrtfinále ME proti Maďarkám poškodili rozhodčí

Tagy:
nemocnice Los Angeles zástava srdce kolaps NBA sportovec basketbal LeBron James basketbalista Bronny James Savannah James