To nejzajímavější z oblasti aquaponie v podání konference Future World 2023

Společnost Future Farming, která je průkopníkem výstavby vertikálních aquaponických farem v České republice a zároveň dodavatelem vyspělých technologií pro moderní zemědělství 4.0, pořádá tento čtvrtek v Brně výroční konferenci Future World 2023, kterou můžete sledovat živě či si ji pustit ze záznamu.

Future Farming na Future World představí hospodářské výsledky za rok 2022 a také hlavní novinky roku 2023. Průvodcem večera bude Michal Fojtík, průkopník pokročilé aquaponie v České republice a jednatel společnosti Future Farming. Akce se přímo na místě zúčastní zástupci zaměstnanců a partnerských firem. Zároveň bude Future World 2023 vysílán živě a streamován pro všechny členy aquaponické komunity, média i širokou veřejnost. Z konference bude zároveň pořízen videozáznam, který bude následně zpřístupněn na kanálech Future Farming.

Sledujte živý přenos či záznam konference Future World 2023

Společnost Future Farming byla založena na podzim 2018. Stojí za ní vizionář na poli moderního zemědělství Michal Fojtík a investiční skupina GFF, která je známá svou náklonností k moderním technologiím (s Českou spořitelnou například spoluvlastní firmu Digital Factory k digitálnímu podepisování dokumentů). Vizí Future Farming je produkce udržitelných potravin. Firma je průkopníkem myšlenky moderních městských farem, které s pomocí vyspělých technologií produkují přímo ve městech čerstvé uhlíkově neutrální potraviny.

V roce 2021 zaznamenal Future Farming tržby přes 200 milionů korun a zisk ve výši téměř 11 miliónů. V loňském roce se firma pustila vedle aquaponie také do vývoje technologií v příbuzných oborech. Pro revitalizovaný Mendelův skleník v Brně vyvinul Future Farming například unikátní aeroponní systém pro pěstování aquaponického hrachu. Na FutureWorld 2023 představí firma kromě svých výsledků také letošní novinky. Očekávají se především další nové technologie pro sektor moderního zemědělství.

Tagy: