Masakr v Michalovcích. V bytě našli zastřelený manželský pár a jeho dvě děti

Policie v úterý v bytě na sídlišti ve východoslovenských Michalovcích našla zastřelený manželský pár a dvě děti. Informuje o tom televize Markíza. Jednou z verzí podle ní je, že muž zastřelil manželku a děti a potom zbraň obrátil proti sobě.

„K nynějšku můžeme potvrdit, že v jednom z bytů v Michalovcích byla nalezena čtyři těla bez známek života. Prosíme o respektování toho, že je policie na místě, kde vykonává potřebné prvotní úkony a zjišťuje, co se na místě vlastně stalo,“ uvedla policie.

SME V MICHALOVCIACH A ZISŤUJEME, ČO SA STALO Nateraz môžeme potvrdiť, že v jednom z michalovských bytov boli nájdené 4...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Tuesday, January 17, 2023

Dodala, že bližší informace k případu zatím nemůže poskytnout. Podle televize JOJ otec rodiny legálně vlastnil zbraň. Děti chodily na základní školu.

Brutální ubodání Eriky

Policisté v Michalovcích zasahují letos u tragické události již podruhé. V noci na Nový rok kriminalisté začali vyšetřovat brutální ubodání 46leté zdravotní sestry Eriky. Pachatel ji pronásledoval přes několik ulic, žena – podle tehdy zveřejněných kamerových záznamů – úpěnlivě křičela o pomoc. Její tělo první den roku 2023 nalezla náhodná kolemjdoucí na ulici. Několik dní probíhalo rozsáhlé pátrání po pachateli.

Podezřelého nakonec policisté zadrželi ve vlaku na cestě do Česka. Proti obviněnému mají prý vyšetřovatelé dostatek důkazů. Muže zadrželi členové zvláštní policejní jednotky v Žilině. V případě uznání viny u soudu mu hrozí vězení na 20 až 25 let nebo doživotí. Den po zadržení podezřelého se blízcí a rodina s Erikou naposledy rozloučili, do smuteční síně se více než 150 lidí nevešlo.

Tagy: