Tragická dohra vraždy v hotelu Hlubina. Žena se po probodnutí partnera ve vazbě oběsila

Byl to doslova vražedný týden, tak popisují ostravští kriminalisté dění v předešlých dnech. Vyjížděli hned ke třem závažným případům. Ve dvou z nich oběti jako zázrakem přežily, v tom posledním už se záchranářům muže oživit nepodařilo.

Jedna z vražd se odehrála v hotelovém domu Hlubina. Pětadvacetiletá žena tam měla bodnout svého o 20 let staršího partnera. „Že prý ji soustavně mlátil a ona to neunesla,“ popsal jeden z obyvatel domu s tím, že ho údajně bodla přímo do srce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vražda na Hodonínsku: Muž si počkal na oběť před domem, zbraň pak obrátil proti sobě

Jak se štábu CNN Prima NEWS podařilo zjistit, žena spáchala ve vazební věznici sebevraždu, údajně se oběsila na prostěradle. Zřejmě svůj čin neunesla, i když to podle svědků vypadá, že se jen snažila bránit agresivnímu partnerovi.

Další děsivý případ se odehrál v ostravské části Zábřeh. Vražda mezi manželi, kteří spolu strávili dlouhá desetiletí. „78letý muž měl zřejmě z osobních nebo vztahových důvodů postřelit svou o rok mladší manželku,“ uvedla policejní mluvčí Soňa Štětínská.

„Trošku mu hráblo, ale já stojím za tím chlapem, byl rovný, v pohodě,“ popsal muže soused. Žena přežila, ale senior krátce po činu spáchal sebevraždu.

A do třetice museli kriminalisté řešit pokus o vraždu přímo na ulici. „Pachatel vytahuje bodnořezný nástroj a způsobuje závažná zranění poškozenému,“ doplnil kriminalista Martin Lichý s tím, že agresor čin okomentoval tak, že měl prostě špatný den.

Třiačtyřicetiletý recidivista vytáhl nůž na o rok mladšího muže, který ho okřikl, ať neruší noční klid. Kriminalisté ho vypátrali po devíti hodinách, ale říkají: Takový týden už bychom zažít nechtěli.

Tagy: