Martin viděl kamaráda umírat: Dostal smyk a napálil do stromu. Policie sdílela děsivé záběry

Tragická nehoda u Trnavy na Slovensku si vyžádala život teprve devatenáctiletého Nikolase. Ten jel v noci ze soboty na neděli v autě se svým stejně starým kamarádem Martinem, když dostali smyk a jejich vozidlo vyletělo ze silnice.

Slovenská policie vyšetřuje tragickou nehodu, která se odehrála na silnici z obce Bučany do Trnavy. Dva mladíci dostali smyk a jejich auto vyletělo z vozovky do pole, kde se zastavilo o strom.

Za volantem seděl devatenáctiletý Nikolas, který nehodu nepřežil. Jeho stejně starý spolujezdec Martin utrpěl lehká zranění. „Policisté pohotovostní motorizované jednotky ve spolupráci s dalšími hlídkami z obce Zavar a z Trnavy jako první zasahovali na místě vážné dopravní nehody, při které byli zraněni dva devatenáctiletí mladíci z okolních obcí,“ uvedla slovenská policie na sociálních sítích.

19letý spolujezdec mužům zákona popsal, jak k nehodě došlo. „Jeho kamarád, který seděl za volantem, dostal s vozem Kia Ceed smyk a narazil do stromu,“ doplnili policisté na Facebooku s tím, že řidič zůstal ve vozidle zaklíněn.

Policisté mu do příjezdu záchranářů a hasičů poskytli první pomoc a uvolnili mu dýchací cesty. Až s pomocí hasičské techniky se podařilo mladíka vytáhnout z auta. „Ve vážném stavu a v ohrožení života byl převezen do trnavské nemocnice. Spolujezdec utrpěl lehká zranění,“ dodali policisté. V nemocnici ale Nikolas svým zraněním podlehl.

Tagy: