Hororovou nehodu zřejmě způsobil mobilní telefon. Miroslav a Eva neměli šanci přežít

Tragická nehoda si v pátek v Nitranském kraji na Slovensku vyžádala životy dvou mladých lidí. Podle informací policie šlo o 36letého řidiče a o tři roky mladší spolujezdkyni. Jejich vůz pravděpodobně přejel do protisměru, kde se čelně srazil s náklaďákem a dalším autem. Další tři zranění účastníci nehody jsou v nemocnici. Na vině mohla být nepozornost.

Příčinou nehody může být podle policistů okolnost, že dvojice měla v autě manipulovat s mobilem, informuje slovenský web Nový čas. Ten zná i totožnost obětí. Mělo jí o 33letou Evu a 36letého Miroslava.

„Při nehodě došlo ke srážce dvou osobních vozů a kamionu. Hasiči poskytli zraněným první pomoc, zaklíněné osoby vysvobodili z vozidel s pomocí hydraulického zařízení a na havarovaných vozidlech provedli protipožární opatření. Následkem nehody utrpěly dvě osoby zranění, kterým na místě podlehly. Tři osoby utrpěly zranění různého rozsahu a byly převezeny do nemocnice,“ potvrdili v pátek odpoledne hasiči.

Případem se zabývá policie. „Objasňujeme okolnosti tragické dopravní nehody, která se stala mezi obcemi Komjatice a Lipová. Policie apeluje na řidiče, aby dodržovali dopravní předpisy a za volantem svou pozornost věnovali výhradně řízení. Podle našich prvotních informací bylo příčinou nehody nedostatečné věnovaní se jízdě, a to kvůli manipulaci s mobilem,“ informovali policisté na Facebooku.

TRAGICKÁ DOPRAVNÁ NEHODA SI VYŽIADALA DVA MLADÉ ŽIVOTY. POLÍCIA APELUJE NA VODIČOV – NEOBSLUHUJTE MOBILNÝ TELEFÓN POČAS...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Friday, November 12, 2021

Tagy: