Tragédie u Strekova. Těhotná oběť hrůzostrašné nehody učila prvňáčky, škola truchlí

Tragickou nehodu nepřežili otec, matka ani 8letá dcera.

Tragická nehoda u Strekova

Stále se objevují nové detaily k nedělní tragické nehodě u Strekova na Slovensku, během které zemřela mladá rodina. Těhotná 31letá matka, která čelní srážku spolu s osmiletou dcerou a 37letým otcem nepřežila, byla vynikající učitelka, uvedla pro TV Markíza Anna Kijaček Rošková, ředitelka základní školy, kde žena učila. Naživu zůstalo na místě tragédie pouze roční batole. Jejich auto z dosud neznámých důvodů přejelo do protisměru, kde se střetlo s protijedoucím vozem, jehož posádka si odnesla pouze lehká zranění.

Těhotná Slovenka před nástupem na mateřskou dovolenou učila na prvním stupni, naposledy měla na starosti prvňáčky. Podle ředitelky školy šlo o vynikající kantorku, která toužila po velké rodině.

ČTĚTE TAKÉ: Hrůzné detaily tragické nehody u Strekova: Žádné brzdné stopy a těhotná spolujezdkyně

„Když odejde tak mladý a úspěšný člověk, vynikající paní učitelka, tak to zasáhne nejen blízké, ale i všechny ty, kdo s ní pracovali,“ popsala Anna Kijaček Rošková a dodala, že všem v její škole to je nesmírně líto. „Měli ročního synka a těšili se na velkou rodinu. Čekala miminko,“ zavzpomínala pro TV Markíza ještě na zesnulou učitelku.

ČAS KEĎ MAJÚ SLZY V OČIACH AJ TÍ ČO ZACHRAŇUJÚ. TRAGICKÁ DOPRAVNÁ NEHODA SI VYŽIADALA TRI ĽUDSKÉ ŽIVOTY 😥😒 37 ročný...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Sunday, June 11, 2023

Právě roční dítě bylo jediným přeživším z celé rodiny. Batole se nachází v současnosti na pediatrické jednotce intenzivní péče v rukou lékařů v Nových Zámcích. Kromě jeho rodičů při autonehodě zemřela také jeho osmiletá sestra.

Jejich otec ze zatím neznámých důvodů vyjel do protisměru a následovala čelní kolize obou aut. Po vozidle, kterým jela rodina, se nenašly žádné brzdné stopy. V nemocnici skončil také jeden ze dvou pasažérů druhého vozidla, který v důsledku nárazu utrpěl poranění hrudníku.

Tagy: