Tragická smrt účastnice talentové show. Emily srazilo několik aut, nedávno okouzlila porotu

V pouhých 17 letech tragicky zemřela členka týmu Los Osos High School, který soutěžil v televizní show Amerika má talent. Emily Goldová byla nalezena mrtvá na dálnici poblíž Rancho Cucamonga v Kalifornii. Podle vyšetřovatelů byla sražena několika vozidly. Úřady následně potvrdily, že šlo o sebevraždu, jak informoval časopis People.

K tragické události došlo 13. září krátce před půlnocí, kdy několik svědků nahlásilo na policii přítomnost chodce na dálnici. „Když policisté dorazili na místo, nalezli sedmnáctiletou ženu,“ uvedl pro časopis People důstojník kalifornské dálniční hlídky Rodrigo Jimenez.

ČTĚTE TAKÉ: Otce českého punku ze Tří sester drsně zavraždili opilí mladíci. Hlavu mu zašlapali do země

Několik vozidel do Emily narazilo, přičemž některá z nich nezastavila. Jeden z řidičů, který od nehody ujel, čelí nyní vyšetřování, píše deník Mirror.

Koroner později potvrdil, že Emily spáchala sebevraždu.

V srpnu Emily a její tým nadchli porotu Amerika má talent svou energickou a synchronizovanou choreografií. „Bylo to naprosto skvělé,“ řekl tehdy obávaný porotce Simon Cowell při hodnocení vystoupení a prohlásil, že mu jejich výkon připomínal scénu z filmového hitu High School Musical. Tým si také vysloužil standing ovation. Později byl však vyřazen ve čtvrtfinále​.

Navzdory úspěchu na pódiu se Emily potýkala s náročným vyvažováním školních povinností a tance. V rozhovoru pro časopis People přiznala, že zvládnout obojí bylo velmi náročné​. Její smrt hluboce zasáhla komunitu Los Osos High School, která na její památku zorganizovala sbírku na podporu rodiny a pokrytí nákladů spojených s pohřbem​

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Smutná slova o manželově sebevraždě a finanční tísni. Vdova po Ptáčkovi promluvila

Tagy:
nehoda smrt soutěž auto Amerika má talent tanec sebevražda Los Osos High School Emily Gold