Otužilce přišel trénink na Pardubicku draho. Zloděj mu ze břehu ukradl věci za desítky tisíc

Okradený otužilec

Okradený otužilec

Šel se vykoupat, mezitím mu někdo ze břehu vzal osobní věci včetně elektroniky. Takový případ by lidé čekali spíše v letní sezóně. Jenže přesně tento scénář zažil muž na Pardubicku v chladném počasí před několika dny. Otužilci, který si šel zaplavat v rámci tréninku, ze břehu mezitím někdo ukradl věci za desítky tisíc korun.

Opatovický písník je v létě oblíbeným koupacím místem obyvatel Hradecka a Pardubicka. Dnes tady zrovna návaly nejsou a poškozený muž proto doufal, že na místě bude mít klid. To se však spletl.

„Přijali jsme oznámení o krádeži batohu, ve kterém měl poškozený muž věci za téměř 50 tisíc korun,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Iva Kormošová. Třicetiletý muž si chtěl v opatovickém písníku zaplavat v rámci otužování.

ČTĚTE TAKÉ: Vánoční příběh z Valašska: Zloděj s omluvou vrátil ukradenou elektroniku za desítky tisíc

Svlékl se do plavek, věci nechal na břehu a šel si zaplavat. Když se ale vrátil na břeh, batoh s věcmi včetně elektroniky a dalších cenností za desítky tisíc korun už na místě nenašel.

„Třicetiletý muž přišel o batoh během krátké chvíle, kdy se šel vykoupat. V batohu měl mít platební karty, powerbanku, telefon a iPad,“ doplnila mluvčí. Muž šel krádež nahlásit na policejní služebnu v Hradci Králové.

Kriminalisté teď žádají o pomoc veřejnost. Pokud jste nedávno viděli od písníku odcházet někoho s batohem khaki barvy, volejte prosím na linku 158 nebo napiště do Krimi zpráv na e-mail krimizpravy@iprima.cz.

Tagy: