Třikrát a dost, potvrdil Vémola konec kariéry. Jedna výzva by ho ale z důchodu do klece vrátila

Zápasník Karlos Terminátor Vémola na Štvanici

Karlos Vémola potvrdil konec kariéry

Štvanice je pro mě určitě naposledy, jsem si tím skutečně jistý. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS to uvedl zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola, a potvrdil tak i konec celé kariéry. Navzdory těmto slovům prozradil výzvu, který by ho z důchodu do klece opět vrátila. Je si jistý, že v sobotním zápase zvítězí. „Jak mohu prohrát na eventu, kde mám celou rodinu a fanoušky. To je legální doping,“ prohlásil bijec.

Takovou atmosféru, jaká panovala při pátečním veřejném vážení, Vémola prý nikdy nezažil. „To je za odměnu. Kdo z nás se za celý život, co zápasí, mohl vážit před tolika diváky,“ konstatoval pro CNN Prima NEWS. Sledovalo ho zhruba šest tisíc fanoušků Oktagonu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ostrý střet bijců z Oktagonu: Ještě před turnajem létaly vzduchem nadávky a málem i židle

Ačkoliv si událost užívá, na tom, že se blíží konec jeho kariéry, to nic nezmění. „Štvanice je pro mě určitě naposledy, tím jsem si jistý. Jestli je Štvanice naposledy i pro Oktagon? To by byla škoda, ale já už na další Štvanici asi nemám. Třikrát a dost, stačilo. Do třetice všeho dobrého a doufám, že tohle bude ta nejkrásnější,“ svěřil se bijec.

Již dříve prohlašoval, že chce dodržet plán nastoupit ještě do tří zápasů a pak skončit. I to platí, byť s jednou možnou výjimkou. „Musela by přijít opravdu obrovská výzva. Něco, co mě vytáhne zpět z důchodu – a to není Štvanice, protože jsem tady byl už třikrát. Kdyby někdo řekl, že příští rok bude fotbalový stadion, to, o čem jsem celou kariéru snil, tak bych si to možná rozmyslel. Ale to zatím nikdo neřekl,“ pokračoval Vémola.

Následně přiznal, že byl s promotérem Ondřejem Novotným na koncertu Marka Ztraceného v Edenu. „Nemyslím, že to bylo proto, že jsme jeho velcí nadšenci. Asi všichni víte, co jsme tam byli dělat,“ prohlásil bez bližších podrobností. Letošní Štvanice je pro něj výjimečná: s manželkou Lelou slaví výročí, a tak pro ni chystá speciální dárek.

„I přesto, že jsem dělal váhu, tak jsem nezapomněl. Dostala kytku, zítra (v sobotu, pozn.red.) dostane k výročí vítězství,“ zdůrazňoval bijec. K vytouženému cíli by mu měla dopomoci právě rodina a fanoušci. „To je další bič, který si na sebe šiju – jak mohu prohrát na takovém eventu, když zde mám všechny své děti, s Lelou máme výročí, je tady celá rodina a fanoušci? To nejde prohrát, je to legální doping zadarmo,“ prohlásil Vémola. Štvanice je prý „opravdu to místo, kde nemůže s nikým prohrát“.

Tagy: