Zkažená pověst a lži. Nesvačilová se dozvěděla o rozchodu s Kolečkem v televizi, řekl kamarád

Jen pár měsíců po třaskavém rozchodu si k sobě scenárista Petr Kolečko a modelka Aneta Vignerová opět hledají cestu. Tomu však předcházel rozchod s herečkou Denisou Nesvačilovou, jež má nyní podle jejího blízkého přítele zkaženou pověst a je v šoku. O konci vztahu se údajně měla dozvědět až z televize. Verze, jak k rozchodu s Kolečkem mělo dojít, se však různí.

V létě řešila Vignerová rozpad vztahu, nyní svému bývalému partnerovi Petru Kolečkovi odpouští a s myšlenkou na jejich společného syna se snaží rodinu opět spojit. „Myslím si, že je to na dobré cestě. Přece jenom je to otec mého dítěte, něco jsme spolu prožili. Některé věci se v životě dějí a občas to chce třeba i nějaký ústupek a možná i čas, aby si ti lidé určité věci uvědomili,“ svěřila se Vignerová v pořadu ShowTime.

Scenárista ji v létě takzvaně „vyměnil“ za herečku Denisu Nesvačilovou. Románek však neměl dlouhého trvání. Již v polovině listopadu si rodiče dvouletého Jiříka užívali romantických chvil v jednom z pražských podniků. A jak nyní Vignerová i Kolečko přiznali, dávají si druhou šanci. „Odpuštění je důležité. Vždy jsem razila v životě filozofii, že by každý měl dostat druhou šanci. A tady se to nějakým způsobem možná vyvíjí,“ podotkla bývalá miss.

O rozchodu se dozvěděla z médií

Obdobně se vyjádřil i scenárista. „Vážím si toho, že k sobě s Anetou po tom všem nacházíme opět cestu a dokážeme se mít rádi. Vážím si i její statečnosti v poslední době. Uvědomil jsem si, že rodina je to nejcennější, a věřím, že zas rodina budeme,“ sdělil v písemném vyjádření Kolečko.

Jenže právě tato slova měla šokoval Nesvačilovou. Podle jejího kamaráda, který poskytl vyjádření webu Extra.cz, se až z pořadu ShowTime měla herečka dozvědět, že je její vztah s Kolečkem u konce. „Denisa do poslední chvíle vůbec netušila, že se Petr k Anetě vrací. Kolečko to celou tu dobu hrál na obě strany. Byla mimo Prahu, když to v ShowTime na Primě odvysílali, a ještě krátce předtím jí Petr posílal esemesky plné srdíček,“ tvrdí.

Přítel herečky známé ze seriálů Slunečná či Dobré zprávy tvrdí, že je umělkyně nyní „bez chlapa a má zkaženou pověst“. „Lidé ji mají za rozvracečku rodiny. Denisa je přitom čistá duše. Vím to, známe se dlouhá léta. Kolečko to na ni zkoušel už dříve, ale odolávala, protože měl ženu a dítě. A podlehla mu, až když ji přesvědčil, prakticky přísahal, že s Anetou už nemá půl roku nic společného. Spadla do toho úplně nevinně,“ tvrdí.

Nesvačilová měla přijít s ultimátem

Kamarád se rozčiloval i kvůli tomu, jakým způsobem se Nesvačilová měla o rozchodu dozvědět. „Kolečko ji v tom ještě vykoupe takovým ponižujícím prohlášením, aniž by měl charakter varovat ji alespoň předem,“ dodal. Jenže ze strany scenáristy přichází jiná verze celého příběhu. Nesvačilová měla údajně Kolečkovi dát jasné ultimátum: Buď ona, nebo Vignerová.

„Petr to samozřejmě delší dobu táhl na obě strany a i když se mu po všeříkajících fotkách podařilo Denisu ukecat, že se nic nestalo, že s Anetou vážně není zpátky, na něco teď kápla a udeřila na něj. Postavila ho před definitivní rozhodnutí,“ tvrdil kamarád Kolečka webu Extra.cz. Herečka měla scenáristu konfrontovat s tím, že takhle to už dál nejde.

„Že si musí jednou provždy vybrat, se kterou z nich chce být. Petr se nezdá, ale tohle kategoricky odmítl, že se v žádném případě nenechá vydírat, tlačit do kouta, že je tedy konec. Přepočítala se. Chtěla, aby si vybral... a on si vybral, jen jinak, než doufala,“ dodal přítel scenáristy. Která verze a zda vůbec jedna z nich je pravdivá, ví však pouze sami účastníci.

Tagy: