Ty zrůdo! Rozlícená matka se vrhla na vraha své dcery, video ukazuje rvačku v soudní síni

Vyhrocené momenty v Houstonu. Rodina oběti se přímo v soudní síni vrhla na vraha

Rvačka u soudu, rodina oběti napadla vraha

V soudní síni v americkém Texasu došlo v úterý k nebývalé potyčce, když žena po výpovědi chtěla napadnout mladíka, který zavraždil její dceru. Následně se do bitky zapojili příbuzní z obou táborů. Incident ukazuje video zveřejněné americkou CNN.

Dnes devatenáctiletý Frank DeLeon junior zavraždil loni v lednu svou bývalou přítelkyni Diamond Alvarezovou, které tehdy bylo 16 let. Střelil ji 22krát, když venčila psa. Stalo se to krátce poté, co zjistila, že v té době 17letý DeLeon měl další vztah, ještě když spolu chodili, napsala agentura AP.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vražda vůdce kutnohorské sekty: Soud vazbu pro učitelku zamítl, stačí léčba na psychiatrii

V úterý u soudu vypovídala také Anna Machadová, matka zavražděné, která v síni neudržela nervy. Vraha své dcery označila za „zrůdu“. Po ukončení výpovědi zamířila k odsouzenci a chtěla ho zmlátit.

Ochranka ženu zastavila, věci se pak ale rychle vymkly z rukou. Ze soudní galerie seskočil do přízemí také Diamondin strýček, který přiběhl k DeLeonovi a začal ho bít. Dusno u soudu zachytily kamery. Záběry zveřejnila americká CNN.

V tu chvíli se do rvačky zapojila také druhá strana. Vrahova matka přistoupila k Machadové a začala se s ní přetahovat. Soudce jen nevěřícně zíral, co se to děje.

Diamondina strýce nakonec odvedli v poutech.

Matka oběti se posléze veřejně omluvila za to, že jí ujely nervy. „Bylo to ode mě špatné. Bylo to od nás špatné, protože nejsme zrůdy. Ale je to taková nenávist, protože chci svou dceru zpátky. A co udělal, bylo hrozné,“ řekla novinářům.

Soud měl začít s DeLeonem už v pondělí, jenže pachatel se nedostavil kvůli dopravní nehodě. Pachatel se k ohavnému činu přiznal výměnou za trest 45 let odnětí svobody.

Tagy: