Týrali jsme ho, měla přiznat majitelka jezevčíka z Teplicka. Hádka se sestrou skončila rvačkou

Měli s ním házet o zeď, kopat do něj, držet ho v kleci nebo používat další kruté praktiky. O kauze údajně utýraného jezevčíka informovala jako první influencerka Erika Eliášová. Její původní video mělo osm milionů zhlédnutí. Redakce Krimi zpráv se dostala ke komunikaci sestry údajné tyranky, která na problém upozornila ochránce zvířat. Máme i komunikaci mezi sestrami, ve které se Mercedes I. přiznává, že se svým druhem Vladislavem S. pejska skutečně týrali.

„Jo, týrali jsme ho. Protože to byl zm*d!“ píše majitelka psa své sestře, na což ona odpovídá zprávou plnou vulgarismů. „Už jenom tohle je odpověď: Jsem (uvádí sprostá slova), co nemá mít psa, natož dítě.“ Výměna názorů pak pokračuje a končí slovy údajné tyranky: „No tak jsme ho zabili, nezapomeň to všude říkat.“

ČTĚTE TAKÉ: Rozruch u soudu v Ústí. Žena plivla na kameramana a proklela ho. Její syn hrozil skokem z okna

Hádka kvůli psovi měla podle sestry Mercedes I. vyústit ve rvačku. Sestra si na ni prý počkala před domem a před dětmi ji surově napadla.

Na incident se redakce Krimi zpráv zeptala přímo Mercedes I. ve zprávách prostřednictvím sociální sítě. Odpověděla, že ví o všem, co sestra tvrdí, a ohlásila to na policii. Ve zprávách také řekla, že si sestra vymyslela celou záležitost s krutým zacházením, kterým měli partneři jezevčíka trápit. Podrobnosti ale sdělovat nechtěla, komunikovat už bude prý pouze s policisty.

Ochránci zvířat, kteří začali kauzu údajně utýraného jezevčíka řešit, ale tvrdí, že mají více svědectví než jen od sestry Mercedes, ze kterých jasně vyplývá, že se o psa partneři rozhodně nestarali dobře.

Případem se zabývá také policie. „Přijali jsme anonymní oznámení o možném týrání psa. Celou věc jsme šetřili a do současné doby nebylo potvrzeno, že by došlo ke spáchání nějakého trestného činu či přestupku. Pokud má někdo přímé důkazy v této kauze svědčící o spáchání nějakého protiprávního jednání, nechť je předá na kterémkoli policejním oddělení,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí teplické policie Ilona Gazdošová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Detaily případu vraždy 19leté dívky v Praze. Policie zná možný motiv, muž se částečně přiznal

Tagy: