Záhadná smrt mladé prostitutky: V nevěstinci ji našli nahou na toaletě, nedýchala

Ženino tělo nalezl recepční nevěstince na toaletě.

Otazníky okolo smrti prostitutky v bratislavském nevěstinci

Policisté na Slovensku si už 17 měsíců lámou hlavu nad smrtí prostitutky v jednom z bratislavských nevěstinců. V podniku se žena ubytovala den předtím, než recepční našel její bezvládné tělo. Případ provází řada otazníků.

Byl studený konec února roku 2022, když recepční nevěstince našel na toaletě tělo mladé dívky. Ležela tam nahá a nedýchala. Přivolaní záchranáři jí už nedokázali pomoci.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Svědci promluvili o detailech střelby v Bratislavě. Hrůza měla začít kvůli nadávkám sousedů

Dívka podle informací TV JOJ pocházela z Rumunska. Ubytovaná byla v horním poschodí ze zadní strany budovy a v jejím pokoji byl velký nepořádek. V pokoji se kromě oblečení našel také její pas. Kriminalisté místo ohledávali dlouhé hodiny. Zajistili všechny stopy a tělo odvezli na pitvu. Soudní lékař nevyloučil ani cizí zavinění.

„V daném případě nadále probíhá na okresním ředitelství trestní stíhání ve věci trestného činu usmrcení,“ uvedla nyní policejní mluvčí Jana Šimunková pro stanici JOJ. Podle jedné z vyšetřovacích verzí se dívka mohla předávkovat drogami. „Není možné poskytnout více informací. Doposud nebylo vzneseno obvinění vůči konkrétní osobě,“ doplnila mluvčí. Jak přesně dívka zemřela, není dodnes jasné, stále se čeká na závěry znaleckých posudků.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tloukl jí hlavou o beton, tvrdí žalobce. Zadržený z Lanškrouna popsal příběh nešťastné lásky

Tagy: