Umírající sestra Mariah Carey toužila po usmíření. Zpěvačka se s ní odmítla setkat

Mariah Carey odmítla setkání s umírající sestrou Alison.

Dvojitá tragédie Mariah Carey

Zpěvačka Mariah Carey měla opakovaně odmítat setkání se svou sestrou Alison v jejích posledních týdnech života. A to i přesto, že Alison, která dlouhodobě bojovala se závažnými zdravotními problémy, včetně infekce HIV, se prý zoufale snažila se svou slavnou sestrou obnovit kontakt. Americkému deníku The Sun to řekl Alisonin blízký přítel David Baker.

Podle Bakera se Mariah „nikdy nepokusila kontaktovat“ svou starší sestru, a to ani když umírala a byla umístěna do hospicu. „Telefonát nebo videohovor by pro Alison přitom tolik znamenal... Ale nedošlo k němu,“ řekl Baker pro americký web The Sun.

ČTĚTE TAKÉ: Kokain na královském záchodě i přání smrti Blur. Skandály Oasis zahrnují i Rolling Stones

Alison prý svůj vztah s mladší sestrou považovala za velmi citlivý. „Často o něm mluvila. Zajímalo ji, jestli Mariah nebo někdo z příbuzných přijde na její pohřeb,“ dodal Baker.

Sestry si údajně nebyly příliš blízké a vztahu uškodilo i vydání zpěvaččiny autobiografie The Meaning of Mariah Carey v roce 2020. V ní Mariah popisovala složité rodinné vztahy a trauma z dětství, včetně obvinění Alison z užívání drog a dalších závažných činů. „Sestra mě omámila valiem, nabídla mi kokain, způsobila mi popáleniny třetího stupně a snažila se mě prodat pasákovi,“ napsala podle deníku People v knize.

Alison obvinění popřela a v únoru 2021 Mariah zažalovala za způsobení citové újmy.

Navzdory tomu, že Mariah odmítala kontakt se svou sestrou, o její smrti informovala ve svém prohlášení: „Zlomilo mi srdce, když jsem o uplynulém víkendu přišla o matku. Bohužel v tragickém sledu událostí přišla ve stejný den o život i moje sestra,“ uvedla pětapadesátiletá zpěvačka pro časopis PEOPLE a dodala, že je v vděčná, že se svou matkou mohla strávit její poslední chvíle, k sestře se více nevyjádřila.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpěvák Justin Bieber je poprvé otcem. Narodil se mu syn, zveřejnil i fotografii

Tagy:
smrt vražda společnost vztah celebrity hodnoty People trestná činnost Mariah Carey The Sun David Baker The Rolling Stones smrt a umírání trestná činnost, právo a spravedlnost společenská rubrika The Meaning of Mariah Carey