Úsměvy nešetřili, experty však neošálili. Co o Meghan s Harrym prozradilo společné video?

Harry a Meghan, vévoda a vévodkyně ze Sussexu

Harry a Meghan jako dvě hrdličky

Bok po boku jako dvě hrdličky a samý úsměv. Harry a Meghan se po dlouhé době společně předvedli. Poděkovali oceněným mladým lidem za přínos na poli bezpečnostních technologií. Cenu udělovala jejich nadace Archewell. Média tvrdí, že se snaží rozptýlit zmínky o rozchodu a nepříliš úspěšném rodinném byznysu.

Harry a Meghan, bok po boku. Volají oceněným mladým lidem, kteří si rozdělí až dva miliony dolarů. Vyzařují štěstí a lásku. Známou odbornici na řeč těla Judi Jamesovou ale neoklamou.

„Jejich pózy a chování vytvářejí pocit, že stále táhnou za jeden provaz, že pracují jako tým, ne odděleně na sólových projektech. Jejich úsměv je ale úporný, jako by štěstí bylo na jejich plánovaném seznamu. A jsou tam patrné i známky potenciálního napětí,“ uvedla Jamesová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Maskující se Harry a Meghan překvapili: Dvouletou dceru vzali do veřejného průvodu

„Děkujeme vám za to, co děláte. Hlavně naše děti jsou vám neuvěřitelně vděčné,“ sdělil Harry. A Meghan přispěchá s opravou: „Ještě to nevědí, ale jednou budou.“ Archiemu a Lilibet jsou teprve čtyři a dva roky.

Sláva není vše

Britská bulvární média mají jasno. Video je snahou rozptýlit zvěsti o rozchodu, separátních projektech a ne zrovna úspěšném byznysu bývalého královského páru. Na jejich „neproduktivitu“ si stěžují streamovací služby Netflix i Spotify, ty se s párem dokonce rozešly.

„Ukázalo se, že Meghan Markleová nikdy nebyla velkým audiotalentem, nebo vlastně žádným druhem talentu. To, že jsi slavný, tě neudělá skvělým,“ uvedl Jeremy Zimmer, generální ředitel United Talent Agency.

Média si všímají, že jisté zisky přinesly páru z kalifornského Montecita jen projekty, v nichž se obouvali do královské rodiny. Jakmile chyběl královský element, nebyl ani zájem veřejnosti.

Tagy: