Utajovaná dcera princezny Diany? Kadeřnici kvůli vzhledu zastavují lidé na ulici

Když se kadeřnice Sophie Ealesová rozhodla ostříhat nakrátko, zřejmě ji ani nenapadlo, jaký rozruch tím způsobí. Díky nápadné podobnosti s princeznou Dianou ji teď totiž lidé pravidelně zastavují na ulici s otázkou, zda není její utajovaná dcera. Sophie přitom prý jen toužila po změně.

„Lidé si mě hodně všímají, říkají: ,Vypadáte jako princezna Diana, nejste její dcera?‘ Já vždycky odpovídám, že ne a že vím, kdo je moje máma, ale je to hezký kompliment,“ popsala Sophie pro britský web Gloucestershire Live.

Kadeřnice z Bournemouthu si image změnila loni v dubnu, když ji přestal starý účes bavit. „Chtěla jsem změnit celý svůj styl. Vždy jsem měla dlouhé vlasy a najednou jsem si pomyslela ,proč ne‘. Většinu jsem ustřihla, abych vytvořila vrstvy. A pak jsem začala chodit ven,“ uvedla Sophie.

Poprvé ji kvůli podobnosti s Dianou oslovila žena v supermarketu, když 24letá Britka čekala ve frontě. Jindy ji lidé prosili, jestli by je nemohla obejmout, jako to s „obyčejnými lidmi“ dělávala princezna z Walesu. Další se s ní chtějí alespoň vyfotit.

„Vypadá to, že se nemůžu ani hnout, aniž by mi lidé věnovali pozornost. Jednou jsem se vzbudila a celý můj život se změnil,“ prohlásila Sophie. Zároveň ale doplnila, že nový vzhled jí dodává sebevědomí. „Miluju to. Hned jak se vzbudím, vím, že si musím dát natáčky a vlasy musí být navlněné,“ uzavřela.

Princezna Diana měla s princem Charlesem dva syny – Williama a Harryho. Ikonický účes nosila především v 80. letech. Zemřela v srpnu roku 1997, oblibu Britů ale ani po téměř 25 letech neztratila, jak dokazuje i příběh Sophie Ealesové.

Tagy: