Schovává se Harry před Meghan? Podle deníku utíká od manželky do hotelu, mluvčí to vyvrací

Harry se schovává v hotelu, aby si odpočinul od Meghan. Vévoda ze Sussexu má údajně „vyhrazený“ hotelový pokoj, který využívá k útěku před manželkou. Informovala o tom minulý víkend americká a britská média. Podle princova mluvčího se však jedná o fámu.

Vévoda ze Sussexu se prý pravidelně uchyluje do jednoho z předních hotelů v Montecitu, nedaleko rodinného sídla. Ve speciálním pokoji občas přespává, aby si odpočinul od své ženy, informoval britský bulvární list The Sun.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Princezna Kate se při korunovaci Karla neuklonila královně. Důvodem mohla být uraženost

Harry také údajně pobývá v exkluzivním soukromém klubu San Vicente Bungalows v Los Angeles, kde platí přísná pravidla ochrany soukromí. Hosté mají uvnitř podniku zakázáno fotografovat, dokonce jim personál při vstupu do objektu přelepí kamery na mobilu. Podle zdrojů The Sun považuje princ tento klub za své „místo úniku“.

Princův mluvčí však informace o princových únicích od Meghan popírá. „Není to pravda,“ sdělil webu Page Six.

Harry a Meghan se před lety vzdali královských povinností a přestěhovali se do Spojených států. Osmatřicetiletý princ od té doby opakovaně kritizoval královskou rodinu i bulvární média, která obvinil z obtěžování, a uvedl, že částečně přispěla k jeho rozhodnutí opustit monarchii. Princ dlouhodobě mluví o tom, že jeho rodinu novináři pronásledují. Klade jim za vinu smrt své matky, princezny Diany. Ta zemřela v roce 1997 v Paříži při autonehodě, když ji pronásledovali paparazzi.

S některými médii Harry dokonce vede soudní spory. Podle prince reportéři deníků Daily Mirror, Sunday Mirror a Sunday People používali nezákonné metody ke shromažďování materiálů od jeho rodiny a přátel. Harry také zažaloval vydavatele bulvárního deníku The Sun, vlastněného mediální skupinou magnáta Ruperta Murdocha, kvůli hrubému narušování soukromí ve dvou samostatných případech.

Soudní spor proti rozhodnutí britské vlády, která mu odepřela policejní ochranu během pobytu v Británii, i kdyby si ji sám hradil, ale prohrál:

Tagy: