V centru Karlových Varů pobíhal nahý muž. Nejdříve chytal holuby, pak se zaměřil na ženy

V centru Karlových Varů pobíhal nahatý muž.

V Karlových Varech naháněli nahého muže

Karlovarští strážníci nevěřili svým očím. Několik svědků je zavolalo k nahému muži, který nejdřív v centru Karlových Varů chytal holuby, poté svou pozornost zaměřil na ženy a nakonec mazaně unikal strážníkům.

Chodil nahý v kruhu a naparoval se před holubem. Uprostřed jedné z nejrušnějších ulic v Karlových Varech. Divadlo, které tím nahý muž rozehrál, ale zdaleka nekončilo. Druhé dějství se odehrálo před nákupním centrem. Naháč se nejdřív doslova vymrštil z pozice připomínající Ježíše na kříži a dal se na útěk před ostrahou obchodu. Ta se vydala za ním a zahnala ho do kouta. Zvuk majáků v pozadí napovídal, že karlovarští strážníci jsou už na cestě. Divadlo ale pokračovalo.

ČTĚTE TAKÉ: Řidič náklaďáku zkolaboval po bodnutí hmyzem. Záběry ze Znojemska odhalují děsivou jízdu

„Nahatý muž měl pobíhat po ulici a tam měl obtěžovat a nahánět ženy. Přeběhl k obchodnímu domu a tam přelezl přes velké mříže a odmítal ten prostor opustit,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí karlovarské městské policie Nikola Záhorová. „Přelez to zpátky! Pojď sem, jestli tam pro tebe budu muset jít, bude zle,“ přemlouvali výtržníka strážníci.

Jejich varování ale nahý muž nedbal a odmítal se vzdát relativního bezpečí zamřížovaného vchodu. Pomohla až ochranka, která kovovou bránu odemkla. Pak se strážníci pustili do akce. „Za pomoci hmatů a chvatů zvládli nahatého muže a přiložili mu pouta,“ popsala Záhorová. Nebylo to ale jednoduché a muž se vzpouzel. Nepomáhalo ani přemlouvání jedné z kolemjdoucích žen. „Nebraň se, jen si lehni. Nemáš tady chodit nahatý. Oni ti nic neudělají,“ domlouvala mu.

Strážníci po chvilce muže zpacifikovali a krátce po jejich zákroku si ho převzali do péče záchranáři. Podle informací Krimi zpráv ho převezli rovnou na oddělení psychiatrie. Tím divadlo skončilo.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Omyl policistů. Martina si spletli se zlodějem a rozstříleli mu auto, omluvy se nedočkal

Tagy: