V létě s novou moderátorskou dvojicí. Diváky Nového dne bude provázet Révai se Šléglem

Prázdniny jsou za dveřmi a horké léto, které často přeje letním láskám, letos stvořilo i novou moderátorskou dvojici. Od července budou diváky Nového dne na CNN Prima NEWS od 5:55 vítat Daniela Révai a Jiří Šlégl. Jak už to bývá i u letních lásek, není to na celý život, ale pouze na dva měsíce.

Nemůže za to jen léto, ale i Jirkova stálá kolegyně Lenka Špillarová, která si pro jednou vzala delší volno a rozhodla se užít si letošní prázdniny plnými doušky. Daniela ani Jirka se ale ničeho nezalekli a na společnou premiéru se oba těší.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: CNN Prima NEWS je tu pro vás už tři roky. Nyní s rekordním počtem diváků

„Máme s Jirkou velkou výhodu v několika věcech – sedíme spolu v redakci naproti sobě, máme stejný smysl pro humor, oba máme rádi sport – a motorsport obzvláště, a hlavně: potkáváme se spolu často pracovně ve studiu, kdy jeden z nás moderuje a ten druhý je coby host k různým tématům. Takže se jen potkáme v nových rolích a bude to super. Navíc máme oba skvělou průpravu od svých stálých partnerů, Lenky a Pepy, takže já se ničeho nebojím, naopak, těším se. Je to výzva a tři hodiny vysílání jsou adrenalin, který si každý z nás užívá, takže my si to prostě v létě spolu s Jirkou pořádně užijeme,“ říká s úsměvem moderátorka Daniela Révai.

A podobně reaguje i Jiří Šlégl: „Pro mě a Danču, jakožto moderátorskou dvojici se vším všudy, to bude premiéra. Nicméně se známe, rádi se spolu zasmějeme. Souhlasím s tím, že ve smyslu pro humor jsme na sebe dost naladěni, a když moje nová letní parťačka zmínila naši zálibu v motorsportu, tak ji můžu potěšit. Vzhledem k tomu, že léto v Česku je plné vrcholných motoristických akcí, včetně MS superbiků, tak jí zřejmě nějaké kluky od rychlých strojů jako hosty do studia dodám.“

Nová závislost i odpočinek

U motorů ale nezůstane jen ve studiu. Daniela si totiž nedávno pořídila motorku a brázdění silnic v jedné stopě jí doslova uhranulo. „Těším na letní prosluněná rána, kdy budu dojíždět svých dvacet kilometrů na Primu na moderování na Vespě, protože to je moje nová a krásná závislost,“ přiznala Daniela.

Oba moderátoři ale samozřejmě nebudou trávit celé léto jen ve studiu CNN Prima NEWS. Střídat se budou s druhou dvojicí Nového dne – Adélou Jelínkovou a Petrem Vágnerem. A ve volném čase je samozřejmě čeká i nějaký letní odpočinek.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Tváře Primy vzpomněly na své začátky. Kubelková zažila trapas, třicátiny má i hvězda ZOO

„Kromě moderování Nového dne mě čekají i pracovní cesty do zahraničí za natáčením poutavých reportáží pro CNN Prima NEWS a k tomu strávím čtyři víkendy na mosteckém Autodromu, kde budu jako místní komentátor druhým rokem v řadě zprostředkovávat dění na závodní trati divákům na tribunách. Čeká mě také komentování závodů odvážných motorkářů na slavné přírodní trati v Hořicích na Královéhradecku, takže moje hlasivky dostanou vážně zabrat. Samozřejmě přijde čas i na dovolenou s přítelkyní, oba se moc těšíme na relax u moře,“ svěřil se se svými letními plány Jiří Šlégl.

ČTĚTE TAKÉ: Vstává ve 4, přesto naběhá 130 km týdně. Vágner trénuje na jeden z nejtěžších maratonů

Relax chystá i Daniela, která se nejvíc těší na klid a pohodu na chalupě v horách. „O prázdninách už pravidelně jezdíme do Jeseníků, do Nových Losin, kde máme roubené chalupy, které stavěl můj táta. Tam je krásně… Vracím se do dětství a s dětmi plánujeme výlety na kolech,“ uzavírá Daniela Révai.

Novou dvojici můžete poprvé vidět už od příštího týdne v Novém dni na CNN Prima NEWS.

Tagy: