Tramvaj srazila na pražské Palmovce chodkyni s malými dětmi. Žena zůstala zaklíněná pod vozem

V pondělí ráno srazila tramvaj v Praze na Palmovce chodkyni. Do ženy s dvěma malými dětmi podle informací CNN Prima NEWS tramvaj najela ve velké rychlosti. Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému. Policejní mluvčí Richard Hrdina uvedl, že žena zůstala zaklíněná pod vozem, ale při vědomí. Záchranáři na sociální síti X informovali, že lehká zranění utrpělo i tříleté dítě.

V pražské ulici Zenklova srazila v pondělí ráno tramvaj chodkyni, která podle informací CNN Prima NEWS měla s sebou dvě malé děti. „V ulici Zenklova došlo v ranních hodinách k dopravní nehodě,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Spanilá jízda svatebčanů v Německu skončila havárií. Pro novomanžele chvátala záchranka

Podle něj žena zůstala zaklíněná pod vozem. „Je při vědomí, probíhají vyprošťovací práce. Na místě zasahují dopravní policisté, kteří budou zjišťovat příčinu nehody,“ dodal Hrdina těsně po nehodě.

„V ulici Zenklova jsme vyprostili osobu zpod tramvaje a předali ji záchranářům,“ napsali poté na sociální síti X pražští hasiči. Dodali, že na místě spolupracují s policií a pražským dopravním podnikem.

Pražští záchranáři na sociální síti X informovali, že při kolizi s tramvají utrpělo zranění i jedno z dětí, která měla s sebou. „Na místo vyrazily dvě posádky záchranářů, inspektor provozu a lékař. Žena utrpěla mnohočetná poranění, ale je při vědomí. Dítě cca tři roky utrpělo pohmožděniny, odřeniny. Další dítě cca pět let bez zranění. Všichni byli odvezeni do zdravotnických zařízení k další péči,“ uvedli záchranáři.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hasiči v Praze vytahovali z Vltavy auto. Dítě omylem sjelo do vody, skočila pro ně matka

Tagy: