Záběry zachytily Vémolův odjezd do nemocnice po brutální bitvě s Kinclem

Sobotní MMA zápas roku mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou nedopadl pro druhého jmenovaného zrovna podle představ. Kincl po 25 minutách „zničil“ Vémolův obličej tak, že Terminátor po závěrečném hvizdu ani na jedno oko skoro neviděl. Hned po vyhlášení vítěze opustil ring a dlouholetému rivalovi ani nepodal ruku. Pak za doprovodu manželky Lely zamířil rovnou do nemocnice. Reportéři CNN Prima NEWS pořídili z odchodu Vémoly exkluzivní video.

„Mrzí mě, že jsem nedorazil na pozápasovou tiskovku, ale bohužel to moje oči v zápase dost odnesly a musel jsem rovnou do nemocnice na vyšetření. Kdo mě zná, ví, že respektuji soupeře a dokážu i po prohře plnit své povinnosti. Jenže zdraví mělo přednost,“ řekl Vémola po brutálním souboji s Kinclem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: První reakce Lely po drtivé prohře Vémoly: Karlos je inspirací. Naší rodině lidé ubližovali

Dlouho očekávaná odveta dvou nerozlučných rivalů se uskutečnila v sobotu v pražské O2 aréně. Kincl obhajoval titul Oktagonu ve střední váze. Svým triumfem vrátil Vémolovi porážku, kterou utrpěl při předchozím vzájemném zápase v roce 2018. Po zápase na souboj nepřímo vyzval Attilu Végha.

Tagy: