Krásné Velikonoce, popřál prezident Pavel s hlavou v oblacích. Příspěvek nadchl sítě

Prezident Petr Pavel poblahopřál k Velikonocům z kabiny akrobatického letadla.

Prezident Pavel popřál k Velikonocům z kabiny akrobatického letadla

Prezident Petr Pavel si i přes své působení v úřadě najde čas na své adrenalinové koníčky. Důkazem je i příspěvek na jeho sociálních sítích, v němž si užívá „s hlavou v oblacích“ vyhlídkový let. Na řadu přišlo i několik akrobatických kousků. Hlava státu současně touto cestou popřála klidné velikonoční svátky.

Pavel byl po celou dobu letu v dobré náladě. O úsměv na tváři nepřišel ani během akrobatických kousků, kdy pilot stroje například udělal vertikální oblouk, takže se posádka na krátký moment octla hlavou proti zemi.

ČTĚTE TAKÉ: Zeman chce i přes hospitalizaci jet podpořit Pellegriniho na Slovensko. Co Pavel a Klaus?

Krátké video doprovázela skladba Knockin’ On Heaven’s Door od amerických muzikantů Boba Dylana a Erica Claptona, v použité verzi přezpívaná kapelou Guns N' Roses. „Přeji vám, ať nadcházející velikonoční svátky strávíte tak, jak to máte nejradši. Třeba s hlavou v oblacích,“ popřál prezident v popisku k videu zveřejněném ve čtvrtek na Facebooku.

Prostě český Chuck Norris, objevilo se dokonce v sekci komentářů. Mnoho uživatelů Pavla za toto nezvyklé přání pochválilo a přání ke klidnému prožití svátků opětovalo. „Teda vy těm klukům z ochranky dáváte,“ bavil se jiný uživatel.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Prozření Rakušanova kritika? Divadlo. Podání rukou na debatě ve Vyškově zosnoval známý komik

Tagy: