Vkus jako Kate, jméno Diany. Neteř princezny se provdala za miliardáře o 32 let staršího

Pohádkovou svatbu v sobotu zažila 30letá lady Kitty Spencerová, která řekla své „ano“ 62letému miliardáři Michaelu Lewisovi. Kromě nádherné destinace neteř zesnulé princezny Diany oslnila svými šaty. Jakožto modelka pro značku Dolce & Gabbana oblékla šaty z dílny slavného italského návrháře. A nevyhnula se srovnání s další ženou královské rodiny.

Lady Kitty je dcerou mladšího bratra princezny Diany, Charlese. Její synové – princové William a Harry – jsou tak jejími bratranci. Modelka byla jedním z hostů královské svatby Harryho s Meghan. Ani William, ani Harry ale zřejmě na svatbu Kitty nedorazili, píše web Page Six.

S 62letým miliardářem se Kitty zasnoubila v lednu 2020, zhruba půl roku poté, co je jako pár poprvé nachytali novináři. Neteř princezny zdůrazňuje, že do jejího soukromí nikomu nic není. Ve vile Aldobrandini v Římě pak v sobotu prožila jeden z nejkrásnějších dní svého života. A rozhodně jí to slušelo. Od roku 2017 je modelkou pro značku Dolce & Gabbana, a tak se dalo očekávat, že si na svatbu oblékne jeden z modelů slavného italského návrháře.

Právě podobu samotných šatů pak lidé spojují se svatebními šaty Kate, vévodkyně z Cambridge. I ona si oblékla svatební šaty s krajkou a dlouhými rukávy. Na rozdíl od Kitty však zvolila střídmější model od návrhářky Sarah Burtonové ze salonu Alexandra McQueena.

Slavnostní den prožila lady Kitty ve společnosti svých přátel, mezi nimi se objevili například zpěvačka Pixie Lottová nebo modelka Sabrina Dhowre Elbaová.

Poté, co se pár v Hamptons poprvé ukázal na veřejnosti, lidé řešili, kdo stojí po boku nádherné modelky. Lewis je jihoafrický módní magnát, jak se však s Kitty seznámil, není jasné. Své soukromí si totiž pár střeží. „Mé romantické vztahy nemají s nikým jiným nic společného. Nevím, proč by si měli lidé nad svými kukuřičnými lupínky číst o tom, koho miluji, nebo ne,“ uvedla v rozhovoru modelka.

Tagy: