Vlkodaví slečna s duší štěněte a slepý puli, který měl být utracen, hledají ty nejlepší domovy

Jawa a Quido (foto: Jakub Petřík a Home4pets)

Prima Mazlíček: Inzerce 6. díl

V dnešním díle pořadu Prima Mazlíček hledáme domovy dvěma psím duším. Jawa je tříletá vlkodavka, která přerostla svým původním majitelům přes hlavu a začali se jí bát. Quido měl být zase utracen kvůli tomu, že je slepý. Oba to neměli jednoduché, a proto bychom pro ně chtěli najít milující domovy.

Jawa hledá domov

Jawa je tříletá vlkodaví holka. Obřík se štěněcí duší. V její původní rodině ji bylo dovoleno vše a z milovaného štěněte vyrostla rozmazlená puberťačka, která si začala dovolovat a rodina se jí začala bát, až skončila v dočasné péči spolku Dočasky De De. Jawa si hlídala pelech a jídlo, ale jakmile jí dočaskářka nastavila řád a pravidla, není s ní problém. Vidíte sami. Díky své velikosti může pouštět strach, není čivava. I proto potřebuje milující rodinu, která ale má zkušenosti a nenechá si Jawu přerůst přes hlavu. Se psy venku nemá problém, doma by ale chtěla být jedináčkem, ideálně v domku se zahradou a už odrostlými dětmi.

Dočasky De De: Návštěva možná po dohodě s Lucií v dočasné péči, Praha, na tel. 773 522 906.

Quido hledá domov

Druhým adeptem na domov je půlroční Quido. Maďarského puliho (pastevecký pes) si původně pořídil slovenský bača, ale když zjistil, že má problém se zrakem, chtěl ho nechat utratit. Díky tamním organizacím se ho podařilo zachránit a putoval do péče Home4pets. Quido je sice slepý, ale nebránilo mu to střihnout si roličku i v našem minulém díle Prima Mazlíčka po boku Honzy Šťastného. V prostoru se orientuje rychle a nemá problém se psy ani kočkami.

Home 4 Pets: 774 706 026

SOUTĚŽTE S NÁMI A VÝROBCEM KRMIV NATIVIA.

Stačí poslat fotku vašeho mazlíčka do komentáře, některé se objeví i v našem pořadu Prima Mazlíček.

Zdravý a nakrmený pes je spokojený pes! 🥰 A proto jsme si pro vás s naším partnerem pořadu Nativia - české krmivo pro...

Posted by Prima Mazlíček on Saturday, May 1, 2021

Tagy: