Hrůzná poprava tří chlapců: Otec je postavil před dům a postupně zastřelil. Ke všemu se přiznal

Trojici chlapců v Ohiu zavraždil vlastní otec.

Vražda tří chlapců otřásla Ohiem

Jen těžko pochopitelná vražda tří chlapců šokovala obyvatele okresu Clermont v americkém Ohiu. Své děti měl zastřelit otec. O život se pokusil připravit i jejich matku, nyní čelí soudu, kam dorazil v neprůstřelné vestě.

„Utíká tu po ulici dívka a říká, že její otčím vraždí všechny členy domácnosti. Řekla jsem jí, ať si sedne ke mně do auta, ale prý nechce opustit svou rodinu. Stojí na rohu u toho domu,“ říkala rozrušeně do telefonu žena, která přivolala policii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Posun v případu brutální vraždy turistky v Řecku. Našli podezřelé zprávy od jejího přítele

Dvaatřicetiletý Chad Doerman měl podle vyšetřovatelů své tři malé vyděšené syny postavit do řady před dům, namířit na ně pistolí a jednoho po druhém zastřelit. Matka se své syny snažila bránit – ale marně. Sama skončila se střelným zraněním v nemocnici. Utéct se podařilo jen šestnáctileté dceři. Právě ona přivolala pomoc.

„Byl to kretén. Nebyl den, kdy by na svou ženu a děti nekřičel. Každý den byl naštvaný. Opravdu každý den,“ řekl pro televizní stanici WCPO soused Richard Kincannon. Doerman v pátek do soudní síně dorazil v neprůstřelné vestě. K vraždě sedmiletého Claytona, čtyřletého Huntera a tříletého Chase se přiznal. Podle soudce svůj čin plánoval několik měsíců.

„Chceme, aby se svět dozvěděl, jak úžasné to byly děti. Byly šťastné a veselé,“ napsala na Facebook teta zavražděných chlapců, která se snaží vybrat peníze na jejich pohřeb. Ten se uskuteční v pondělí a lidé se s nimi mají přijít rozloučit v barevném oblečení. „Byli to ti nejmilejší a nejhodnější kluci. Měli se rádi. Měli skvělou osobnost. Byli to vtipálci, ale na baseballovém hřišti se snažili. Byly to prostě úžasné děti,“ řekl jejich trenér Dwayne Kuhn.

We want the world to know how amazing these babies were. They are not only this tragedy. They were happy and funny, so...

Posted by Rachel Brown on Saturday, June 17, 2023

Otec chlapců údajně netrpí žádnou psychickou poruchou a o motivu zatím mlčí. Kauce byla stanovena na 20 milionů dolarů (433 milionů korun).

Tagy: