Detaily kolem smrti Victorie Velvet: Chtěla před manželem utéct do Česka, tvrdí kamarádka

Victoria Velvet byla zavražděna v Turecku, podle tamních médií ji zabil manžel David Thomas Blythe.

Victorii měl zavraždit manžel

Zavražděná česká zpěvačka Victoria Velvet se chystala opustit manžela kvůli údajné nevěře a i Turecko, kde s ním a dětmi žila. Deníku Blesk to prozradila její kamarádka. Umělkyni v úterý 11. června podle tamního deníku Hürriyet usmrtil v jeho ankarské vile právě manžel David Thomas Blyth, poté si sám vzal život.

Zpěvaččina kamarádka zbystřila v době, kdy ze sociální sítě Instagram zmizel Victoriin profil. Bylo to několik měsíců před její smrtí. „Viky jsem kontaktovala, co se děje. Řekla mi, že manžel si nepřál, aby se žena vlivného podnikatele takto prezentovala. Tak mu vyhověla a založila si nový profil, který už měla zamčený pro veřejnost, a přestala sdílet svoje sexy fotky,“ popsala Blesku.

ČTĚTE TAKÉ: Žena je podezřelá z ubodání partnera. S „kudlou“ v ruce ho podle svědků naháněla již dříve

„Od té chvíle jsme si začaly hodně psát a dost dlouho trvalo, než mi prozradila, že řeší neustálé manželovy nevěry. Sama o sobě říkala, že je žárlivá,“ sdělila médiu. Prý se jí svěřila s plánem Blytha opustit, pokud nepřestane s nevěrou. Manželství prý bylo často dost vypjaté, tak přítelkyně nebrala jejich problémy až tak vážně. „Viky byla temperamentní. Vedli takzvané italské manželství, ve kterém nebylo o drama nouze. Dokonce z legrace říkala, že si to užívá a je to koření vztahu,“ prozradila.

Léto Victoria plánovala strávit v Česku. „Později mi napsala, že se do Ankary nevrátí a zůstane tady. Chystala se opustit manžela i s dětmi, protože chtěla život bez nevěr a stresu pro děti,“ prozradila. Je přesvědčená, že se s Blythem začali hádat kvůli esemeskám, které si Victoria psala s kamarádkami. „On si zprávy přeložil a v afektu jí ublížil,“ dodala.

Victorii měl v úterý 11. června zastřelit její manžel. Hrozivému činu podle deníku Hürriyet předcházela hádka. Doma měly být v té době i jejich tři děti. Muž následně spáchal sebevraždu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Střelba na večírku v USA. Na party svolané přes sociální sítě utrpělo zranění osm lidí

Tagy: