Uvnitř vyděšený kluk, popsala Trumpa jeho neteř. Prozradila, co ho drží v noci vzhůru

Trumpova neteř Mary prozradila, jak podle ní její strýc Donald Trump zvládá pokračující soudní bitvy i opětovnou kandidaturu do Bílého domu. „V noci ho drží vzhůru spousta dietní koly a obavy, zda si udrží svoji pověst,“ uvedla v rozhovoru pro web CNN.

Ačkoli je Donald Trump momentálně ponořen především do své prezidentské kampaně, nadále ho zatěžují pokračující soudní bitvy. Například ta, kdy byly jemu a jeho společnostem uděleny pokuty ve výši více než 350 milionů dolarů za zveličování hodnoty majetků.

ČTĚTE TAKÉ: Harry zradil královnu, zuří Trump. Být to na mně, nechám ho deportovat, pohrozil princi

„Myslím, že je opravdu důležité si ujasnit, že mu nejde o to, aby byl úspěšný, ale o to, že je vidět, že je úspěšný,“ vysvětlovala v rozhovoru pro CNN Trumpova neteř. A starosti se soudy mu moc nepřidávají. „V hloubi duše Donald ví, že není nic z toho, co předstírá,“ řekla Trumpová. V noci ho podle ní drží vzhůru spousta dietní koly a také myšlenky na to, zda bude mít dostatek peněz.

Možná není tak bohatý, jak si svět myslí

Výše zmíněnou pokutu zatím nezaplatil a měl údajně požádat o odložení platby. „Možná je to známka toho, že skutečně nemá tolik hotovosti, což by nejen světu, ale i jemu samotnému ukázalo, že není tak bohatý, jak tvrdí,“ sdělila Trumpová a dodala, že její strýc už není tím důvtipným obchodníkem, jakým býval v 80. letech.

Podle ní je ovšem normální, že je s pozicí, v níž se nachází její strýc, spojeno obrovské množství tlaku. „Stres z toho, že se všechno znovu rozjelo a může prohrát, si vybere svou daň,“ nechala se slyšet.

„Vidím někoho, kdo je docela zoufalý. Myslím, že hluboko uvnitř byl Donald vždy vyděšený malý kluk,“ uvedla. Pravdou je ale podle ní fakt, že teď má mnohem více čeho se obávat. „Celá jeho budoucnost závisí na tom, zda se dokáže vrátit do Bílého domu,“ dodala Trumpová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lochman: Mír na Ukrajině? Rusy zajímá jen vlastní profit. Trump má řešení, míní Fiala z SPD

Tagy: