Vychází magazín CNN Prima NEWS: Zlomové události, rozhovory, reportáže a zajímavosti

CNN Prima NEWS slaví druhé výročí svého vzniku. U této příležitosti rovněž vychází druhé číslo magazínu Rok 2, který přinese to nejlepší z uplynulých dvanácti měsíců. Čtěte reportáže či rozhovory. Dozvíte se také, jak vznikají pořady ve zpravodajské televizi a vše o televizním zákulisí. Magazín vychází v pondělí 2. května, koupit ho můžete v trafice ve vašem okolí.

V magazínu CNN Prima NEWS Rok 2 čtěte například obsáhlý rozhovor s reportérkou Darjou Stomatovou a kameramanem Jánem Schürgerem, kteří riskovali na Ukrajině svůj život, aby divákům ukázali, jak vypadá Putinova agrese. V prvních dnech války zůstali jako jediní zahraniční novináři v obléhaném Charkově. Vyprávějí o tom, jak válka vypadá ve skutečnosti i o statečnosti obyčejných lidí.

Čtěte také rozhovor s generálním ředitelem skupiny Prima Markem Singerem. Mluví například o důrazu na vyváženost zpravodajství. „Bez diskuse a různých názorů neexistuje svoboda slova – a bez té není demokracie,“ říká Singer. Magazín přináší rovněž interview s šéfredaktorem CNN Prima NEWS Pavlem Štruncem a s jeho zástupcem, ředitelem online zpravodajství skupiny Prima Tomášem Večeřou.

V časopise se také dočtete o zákulisí přípravy pořadů jako jsou Nový den, K věci, Co Čech, to politik!, Hlavní Zprávy, 360° anebo Partie, která je jakousi výkladní skříní diskusních pořadů v Česku. Dozvíte se i zajímavosti z práce politických, regionálních, sportovních či krimi zpravodajů.

Přinášíme i to nejlepší z webu CNNPrima.cz. Třeba rozhor s psychologem Jiřím Šípkem o tom, jak nám dnešní doba dává zabrat, reportáž o bezdomovkyni z Ostravy, které pomohly naše čtenářky, a nebo interview, v němž uznávaný odborník Pavel Hošek vysvětluje, kdo vlastně byl otec elfů a hobitů John Ronald Reuel Tolkien.

Magazín CNN Prima NEWS Rok 2 vychází v pondělí 2. května. Seznam prodejních míst najdete zde.

Tagy: