Krutá metoda lupiče ze Slaného: Vyhodil jistič, a když majitel domu vyšel ven, omráčil ho

  • Téma: Krimi
  • CNN Prima NEWS
  • Valerie Fišrová
  • 13. června 2024 09:01
Lupič ve Slaném používá neobvyklou taktiku.

Lupič na Slánsku používá neobvyklou taktiku

Kladenští kriminalisté pátrají po lupiči, který má neobvyklou taktiku, jak svou oběť vylákat z domu. Neznámý agresor nejdřív vyhodil jističe. Když poté senior vyšel z domu zjistit, co se stalo, lupič ho surově napadl.

V jednom z rodinných domů na kraji Slaného vypadla na začátku týdne z ničeho nic elektřina. Starší muž, který v domě bydlí, šel okamžitě zkontrolovat venkovní rozvaděč elektřiny. Jenže za tmu v domě nemohla technická závada. Viníkem byl lupič, který vyhodil jističe od domu, a když se na ně šel majitel podívat, tak na něj zaútočil.

ČTĚTE TAKÉ: Policajtům doklady nedávám, vyjel opilec na strážníky v Praze. Pak po nich hodil pepřový sprej

„Kladenští policisté se v současné době zabývají případem loupežného přepadení, k němuž došlo o půlnoci z pondělí na úterý v jednom z domů ve Slaném,“ sdělila CNN Prima NEWS mluvčí středočeské policie Michaela Richterová.

Přepadený muž měl podle místních dokonce na chvíli upadnout do bezvědomí a lupič mezitím z domu odnesl, co se mu hodilo. „Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení z podezření ze spáchání tří trestných činů, a to loupeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření padělání a pozměnění platebního prostředku,“ uvedla Richterová.

Místní se domnívají, že lupič mohl řádit i v jednom z bytových domů. Tam se mu ale lup nepovedlo dokončit. „Kamarád, který bydlí v prvním vchodu, mi řekl, že mají zničený zámek od hlavních vchodových dveří. Je tady hodně pochybných lidí,“ řekla redakci CNN Prima NEWS místní obyvatelka Veronika Formánková.

Pokud kriminalisté lupiče dopadnou, může strávit až deset let ve vězení. Kriminalisté mu už ale mají být takříkajíc na stopě a nechtějí proto k případu sdělovat bližší informace.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Slovák dával manželce tajně pervitin. Chtěl s ní mít víc sexu, místo toho skončil ve vazbě

Tagy: