Vyhrocenou partnerskou hádku nepřežila mladá žena. Policisté v Krnově zadrželi podezřelého

Policejní automobil

Kriminalisté vyšetřují smrt mladé ženy v Krnově

Vraždu mladé ženy vyšetřují kriminalisté v Krnově na Bruntálsku. V souvislosti s tímto zločinem policisté zadrželi jejího partnera. Informovala o tom mluvčí moravskoslezské policie Pavla Jiroušková.

Byla hluboká noc, když kriminálka přijela do činžovního domu v Krnově. Osmadvacetiletý muž tam měl napadnout svou o 4 roky mladší přítelkyni. „Jedině jsem viděla pohřební službu otevřenou a dávali tam mrtvolu. Pohřební auto a policejní auto jsem viděla,“ popsala situaci sousedka.

„Přijali jsme oznámení o fyzickém napadení mezi partnery v bytě v činžovním domě v Krnově. Mladá žena utrpěla zranění, kterým na místě podlehla,“ řekla policejní mluvčí.

Co se v bytě odehrálo, to zřejmě muž popíše policistům při výslechu. Podle našich informací, které zatím nechce nikdo potvrdit, měl svoji partnerku uškrtit. K motivu se zatím policie nechce zatím vyjadřovat.

„Na místě tragické události byli také policisté z odboru kriminalistické techniky expertiz, kteří zajistili stopy, které budou vyhodnocovat,“ doplnila policejní mluvčí. Pokud policisté nakonec muže obviní z vraždy, může ve vězení strávit až 18 let.

Tagy: