Nejkrásnější vánoční strom září v Jablunkově. Jak si v SOUTĚŽI vedl ten z vaší obce?

Vánoční strom v Jablunkově v Moravskoslezském kraji

Nejkrásnější strom Česka zná vítěze

Anketa o nejkrásnější vánoční strom zná svého vítěze. Čtenáři CNN Prima NEWS udělili nejvíce hlasů stromečku z Jablunkova. Na první příčce se umístil s 12 220 hlasy. Jakou příčku obsadil ten z vaší obce?

Redakce CNN Prima NEWS připravila velkou sváteční anketu a hledala nejkrásnější vánoční stromek z celé České republiky. Do soutěže bylo vybráno deset nejzajímavějších stromků, o vítězi rozhodli diváci.

Více než dvanáct tisíc hlasů, díky nimž si letos uzmul titul vítěze, obdržel vánoční stromeček z Jablunkova. Podpořilo jej více než 50 procent hlasujících. Celkově se do ankety zapojilo 23 842 čtenářů a diváků CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: KVÍZ: Jak znáte pohádku Princ a Večernice? Natáčení bylo pro Šafránkovou zcela výjimečné

Druhé místo s 5 700 hlasy obsadil stromeček z Ostravy-Hrabůvky. Pomyslnou bednu vítězů uzavřel strom z Podolí, který si vysloužil 1 761 hlasů.

Přes 15 tisíc hlasů loni získal strom z Ostravy-Jih, který si vysloužil titul vítěze. Městský obvod této části občany dokonce vybídl k hlasování. „Televize Prima zařadila náš strom mezi republikové favority. Podle toho, kolik nás tady Jižanů je, by to pořád ještě mohlo vyjít. Zkusíme to, prosím? Bude náš Jih vidět? Děkujeme za váš hlas,“ uvedl na sociálních sítích.

To se nakonec úřadu vyplatilo a soutěž ovládl. První ročník sváteční ankety opanoval vánoční stromek z Rýmařova v Moravskoslezském kraji, který získal 2 562 hlasů. Titul vítěze se tak v třetím ročníku soutěže vrací do Moravskoslezského kraje.

Tagy: