Žena v USA ukradla policistovi auto i s puškou. Zběsilý úprk skončil smrtí nevinných

Žena na Floridě využila chvilku nepozornosti a ukradla policejní auto. Po zběsilé honičce nabourala, zemřela ona i dva nevinní lidé.

Žena na Floridě ukradla auto policistům

Tři mrtví. Taková je bilance nezvyklé dopravní nehody, k níž došlo na Floridě v USA. Třiatřicetiletá žena tam ukradla policejní auto, načež po zběsilé honičce nabourala. Zemřela nejen ona, ale i další dva lidé. Vše zachytila kamera okradeného policisty.

Když přijel floridský policista vyšetřit běžné oznámení o krádeži v nákupním centru, netušil, jaké drama nastane. K jeho autu přistoupila neznámá žena. Stáhl proto okénko na straně spolujezdce a řekl jí, že vystoupí a promluví si. Ona ale využila jeho nepozornosti, oknem vlezla dovnitř a začala ujíždět pryč.

ČTĚTE TAKÉ: Šokující vražda v Denveru. Třináctiletý kluk zastřelil v autobuse seniora. Blokoval mu uličku

„Stůj, stůj,“ křičel za vozidlem zoufalý policista. Zlodějku začal okamžitě pronásledovat jeho kolega. „V okamžiku, kdy to udělala, ohrožovala lidský život – už jen tím, že nastoupila do toho auta,“ zdůraznil Billy Woods, policejní šerif okresu Marion na tiskové konferenci.

Neskončila ve vězení? Chyba

Policisté museli jednat rychle. V autě totiž zůstala puška. Zlodějka ujížděla rychlostí přes 160 kilometrů v hodině. Nad vozem nakonec ztratila kontrolu a čelně narazila do dalšího auta.

„Nějaká husa se rozhodla ukrást policejní vozidlo. To vedlo k tomu, že jsme ho pronásledovali – a následně se stala tragická nehoda, při které zemřeli dva lidé,“ pokračoval šerif.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Podezřelý ze znásilnění ženy na Proseku byl dopaden. Policisté ho zadrželi v Mělníku

Žena zabila nejen sebe, ale i dva sedmdesátníky v nabouraném autě. Jednoho dalšího člověka zranila. „Kdyby tato osoba byla ve vězení, neměl bych dva mrtvé, nevinné lidi,“ zdůraznil. Přestože byl ženin trestní rejstřík pestrý, její zatčení zřídkakdy končilo uvězněním. A právě to považuje šerif za chybu, která přispěla k této smrtící tragédii.

Tagy: