Zadýchávání a rozmazaný zrak? Akutní leukémie, vyslechla si 18letá Anna, prosí o pomoc

Před rokem se dnes 18leté Anně změnil život. Ze zadýchávání a rozmazaného zraku se nakonec stala šokující diagnóza: akutní lymfoblastická leukémie. Anna se však nevzdává a se zákeřnou nemocí bojuje. V náročných chvílích se obrátila na veřejnost a žádá o pomoc.

„Jmenuji se Anna a je mi 18 let,“ vzkazuje na dárcovské platformě Donio. Život se jí obrátil vzhůru nohama před rokem, kdy si vyslechla šokující diagnózu.

ČTĚTE TAKÉ: Překonaly závislost, teď chtějí být lepšími matkami. Pomoci mohou i volnočasové aktivity

„Začalo to tím, že jsem se častěji zadýchávala a viděla rozmazaně. Jela jsem k doktorovi, který mi řekl, že mám katastrofální výsledky. Okamžitě mě poslal do nemocnice, kde po dlouhém a únavném čekání zjistili, že mám akutní lymfoblastickou leukémii. A tak mi začal boj,“ líčí.

Při prodeji papuček ji okradli o úspory. Mamince postižené Anetky pomohli i diváci Primy. Podívejte se v přiloženém videu:

V náročných chvílích se obrací s žádostí o pomoc na veřejnost, a to prostřednictvím sbírky, která by jí pomohla uhradit některé finanční náklady. „Peníze bych využila na vše důležité: nákladné léky a přípravky pro léčbu, oblečení a dopravu. Případně také na rodinné výdaje, jako je nájemné a energie,“ nastínila.

Pokud i vy chcete Anně pomoci, můžete tak učinit prostřednictvím sbírky na stránce Donia.

Tagy: