Záhadná smrt Márie: Našli ji po dvou dnech. U těla trpěla dvouletá dcera, přežila jen zázrakem

Podivnou smrt 41leté ženy vyšetřují policisté na východě Slovenska. Záchranné složky zalarmovala její rodina, protože o ní už dva dny neměla žádné zprávy. Kriminalisté v domě nalezli také ženinu dvouletou dceru, která jako zázrakem přežila, přestože byla v budově jen se zesnulou matkou.

Svobodná matka žila podle informací TV JOJ sama s dcerou v domě v obci Husák na hranicích s Ukrajinou. Policii zalarmovala rodina ženy, protože o ní už dva dny neměla žádné zprávy. Záchranné složky nalezly ženu bez známek života v posteli, vedle ní se nacházela její devatenáctiměsíční dcera Mária, informoval deník Nový čas.

ČTĚTE TAKÉ: Děsivý nález v Uničově. V remízku ležela těla dvou zabitých psů, případ řeší policie

Batole si po nálezu těla matky vzali do péče lékaři. „Záchranáři dítě převezli do nemocnice v Michalovcích na pozorování,“ informovala mluvčí operačního střediska ZZS Petra Klimešová.

Přestože bylo téměř dvouleté dítě v domě dva dny samo, nemá žádné zdravotní komplikace. „Dítě je zcela bez ošetření, papá dobře, nosíme ji v náručí a koupeme,“ uvedla primářka dětského oddělení nemocnice v Michalovcích Dana Jurečková.

„Měl jsem o ni velký strach,“ řekl podle deníku Nový čas otec malé Márie Vinco Mondek, který žije ve stejné vesnici jako matka s dcerou.

Za jakých okolností žena zemřela, podle východoslovenské policie zatím není známo. „Ohledávající lékař na místě předběžně vyloučil cizí zavinění a byla nařízena pitva, která určí přesnou příčinu smrti,“ uvedla mluvčí kriminalistů Lenka Ivanová. O dalším osudu holčičky rozhodnou úřady.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Přítelkyni chtěl uříznout hlavu, rozbíjel auta i okna. Před vězením odsouzený Slovák utekl

Tagy: