Záhadné zmizení Jany Paurové. Detektivové po ženě pátrají v polích u Slavětína

Pátrání po Janě Paurové

Hledání Jany Paurové

Dva měsíce od posledního prohledání domu pohřešované Jany Paurové pátrání pokračuje. Její zmizení v únoru roku 2013 se policii stále nepodařilo objasnit. Do Slavětína tak znovu zamířil speciální tým Tempus, který se zabývá starými nevyřešenými případy.

V polích nedaleko Slavětína na Lounsku kopou bagry a operují kriminalisté. Speciální policejní tým Tempus od pondělí znovu pátrá po pohřesované Janě Paurové. Ta před sedmi lety záhadně zmizela a od té doby nikdo neví, kde je. Hlavním podezřelým zůstává její manžel.

Dům Jany Paurové policie prohledávala už několikrát. Jen v srpnu týden prohledávala prostory u domu, kde pohřešovaná bydlela se svým manželem a odkud v únoru v roce 2013 zmizela neznámo kam.

Rodinné problémy kvůli alkoholu

Matku čtyř dětí měl vidět naposledy její manžel v noci 3. února 2013. Tvrdí, že vedle ní usínal a ráno se už probudil sám. Od té doby po ženě pátrají policisté. Zarážející je, že zmizela jen chvíli předtím, než měla svědčit u soudu proti manželovi, kterého policie vyšetřovala kvůli ženině týrání. Soud se zabýval případem i poté, co žena zmizela. Pavel Paur za něj nakonec dostal podmínku.

Velkou roli v rodinných problémech měl hrát alkohol, kvůli hádkám měla v jejich domě dokonce i několikrát zasahovat policie.

Paur se ke svému obvinění kdysi vyjádřil takto: „Já jsem ji nemlátil. Když na mě jde s nožem a chytím ji, tak má modřiny. Já si tady přece nenechám podřezat krk.“ Příbuzní Paurové přesto trvali na tom, že by sama nikdy neodešla, protože by neopustila své děti. Policejní pátrání pokračuje.

Tagy: