Drsná kritika Harryho a Meghan. Pokrytci, tepe pár novinář kvůli dovolené na ostrově

Princ Harry s manželkou Meghan čelí drsné kritice. Přestože se veřejně prezentují tím, jak je pro ně důležitá ekologie a ochrana životního prostředí, pronajali si soukromý tryskáč, s kterým se sami ve dvou nechali dopravit na dovolenou, na odlehlý karibský ostrov.

Princ Harry s manželkou Meghan se postarali o pořádné pozdvižení. V New Yorku, kde se zúčastnili propagace projektů o duševním zdraví, dorazili na místo konvojem sedmi SUV s benzínovým motorem. V jednom z vozidel cestovali oni, zbytek obsadila jejich ochranka. Celé trasa od jejich hotelu na setkání přitom činila pouhých šedesát metrů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Princ William odrazoval bratra od sňatku s Meghan. Mluvil o ní jako o zločinci, tvrdí Harry

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu jsou pokrytci, zuří Američané

Po týdnu stráveném v New Yorku si pak pronajali soukromý tryskáč, kterým se nechali dopravit na malý karibský ostrov Canouan v souostroví Grenadiny, kteří patří k oblíbeným letoviskům světových miliardářů. Američané na jejich počínání prý nenechali nit suchou.

„Harry a Meghan mají plnou pusu řečí o tom, jak všichni potřebujeme mít méně dovolené, jak je důležitá ochrana životního prostředí, ekologie, klimatu, a pak si sami pro sebe pronajmou soukromý tryskáč do Karibiku. Nebrali ani své děti. Přitom nejde o žádnou neobvyklou destinaci. Z USA do Karibiku létá spousta spojů a dostanete se tam mnoha různými způsoby. Nad jejich pokrytectvím zůstává rozum stát,“ prohlásil editor deníku Daily Mail Richard Eden.

Romantika v tropickém ráji

Malý karibský ostrov je jen tři míle široký, ale má nádherné pláže. Zdroj DailyMail.com prozradil, že Harry s Meghan vypadali šťastně, procházeli se ruku v ruce po dlážděné promenádě podél přístavu a po cestě navštívili gurmánský obchod nebo jachtařský klub.

K ochraně životního prostředí princ Harry před čtyřmi lety představil projekt Travalyst, na kterém pracoval tři roky. Ten má za cíl podnítit cestovní průmysl, aby se stal udržitelnějším a aby se cestující rozhodovali s ohledem na ekologii. Projekt je zaměřen na řešení dopadů cestovního ruchu na změnu klimatu, zlepšení ochrany zvířat a ochranu životního prostředí ve vytížených turistických destinacích po celém světě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Princ Harry nemá v Londýně kde bydlet:

Tagy: