Zápasnici Pudilovou zasáhla tragédie, při nehodě jí zemřel bratr. Napsala mu dojemné rozloučení

Rodinná tragédie zasáhla zápasnici MMA Lucii Pudilovou. Při vážné nehodě ve čtvrtek večer zemřel její mladší bratr, k havárii došlo u obce Cetyně na Příbramsku. Pudilová se se svým bratrem rozloučila v příspěvku na Instagramu. „Měla jsem od něj slíbený i tanec na tanečních. Jsem zdrcená a zlomená, nikdy na tebe nezapomenu a navždy budeš v mém srdci,“ napsala. O neštěstí informoval web Blesk.cz.

„Poslední rozhovor s mým malinkým championem jsem měla, když jsem se ho ptala, proč nepřišel na trénink, a vysvětlovala jsem mu, že tam musí chodit,“ napsala v příspěvku známá bojovnice MMA Pudilová.

ČTĚTE TAKÉ: Radost Palátovy party. Praha tleskala show NHL, hokejový svátek vyšperkovali Jágr a góly Devils

„Slíbil mi, že bude chodit, a dnes jsem měla slíbený tanec na tanečních. Jsem zdrcená a zlomená, nikdy na tebe nezapomenu a navždy budeš v mém srdci,“ rozloučila se dojemně se svým mladším bratrem.

O tom, že se tragédie týká nehody na Příbramsku, informoval web Blesk.cz. Havárie, při níž zemřel spolujezdec, se stala ve čtvrtek večer. Kromě úmrtí bratra hvězdy MMA došlo k vážnému zranění čtyř lidí, dva z nich jsou mladiství. K místu nehody vyjížděly záchranné složky ve 20:30.

„Dvacetiletý řidič zřejmě nezvládl řízení v zatáčce a následně narazil do stromu,“ uvedla pro ČTK policejní mluvčí Barbora Schneeweissová a dodala, že vyšetřování příčiny pokračuje. U řidiče nebylo možné udělat dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, bude tedy provedena analýza krve.

Záchranná služba přepravila dva účastníky nehody do nemocnice letecky a dva sanitkami. Jednalo se o dva mladistvé, řidiče a dvacetiletého spolujezdce. U zemřelého mladistvého spolujezdce nařídili policisté soudní pitvu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Chlapec s jednou rukou ohromuje ve fotbale. Dřu víc než ostatní, říká a pro ostatní má radu

Tagy: