Neshody u Gottových. Dominika naštvala Ivanu, ta jí stopla peníze pro maminku

K razantnímu kroku přistoupila Ivana Gottová. Po smrti Mistra přestala matce jeho prvorozené dcery Dominiky posílat peníze na soukromý pokoj v domově seniorů. Finanční pomoc ukončila poté, co se na Dominiku naštvala. Ta se rozhodla o pomoc poprosit přátelé, a nyní jak ji, tak její matku, sponzoruje hudebník Gabriel Grillotti. S informací přišel web Aha!.

Italský producent a zpěvák Grilloti nesponzoruje pouze Dominiku Gottovou, ale i její matku Antonii Zacpalovou. Dříve Karel Gott měsíčně matce své prvorozené dcery zasílal finanční příspěvek na soukromý pokoj v domově seniorů v Praze. Po jeho smrti zhruba pět tisíc korun posílala i Ivana, s tím je však konec.

Dominika totiž měla vdovu naštvat, a ta peníze přestala posílat. „Loni v létě Ivana přestala mamince příspěvek na bydlení v domově důchodců posílat. Přitom táta si přál, aby tomu tak bylo, i když tady nebude. A tak jsem to musela nějak vyřešit,“ svěřila se dcera webu Aha!. Je možné, že se vdova po Slavíkovi domnívala, že Dominika zvládne svou matku zaopatřit sama, to se však nestalo.

Gottova prvorozená dcera se rozhodla hledat pomoc u přátel a oslovila Grillottiho. Redaktoři Aha! uvádí, že právě on má měsíčně Zacpalové pomáhat s placením soukromého pokoje. „Nechci to veřejně řešit ani komentovat, zkrátka jsem to nějak vyřešila,“ doplnila Gottová na přímý dotaz.

Jména italského umělce si Češi s Dominikou Gottovou spojují kvůli jejich společné písni Pro tebe, kterou připravili již minulý rok na jaře. Gottová v ní skrze recitaci posílá svému zesnulému otci vzkaz, který se týkal zejména toho, jak důležitou roli sehrál v jejím životě. Grillotti jí následně odpovídá ve francouzštině.

S financemi měla Gottová problémy již v minulosti. Podle šéfredaktora webu Extra.cz Karena Mchitarjana dcera českého Slavíka u žádné práce příliš dlouho nevydržela. „Celý život byla zvyklá žít s nataženou rukou. Ještě za života svého otce mu jednou týdně volala a říkala si o peníze. A protože to byl milující otec, tak jí je posílal,“ podotkl pro CNN Prima NEWS.

A peníze chce Gottová řešit nadále. Znovu se má zajímat o dědictví svého otce. Podle zdrojů webu Extra.cz by měla být v kontaktu s právníky a hodlá dokázat, že v době, kdy podepisovala smlouvu o vyškrtnutí z dědického řízení, byla pod vlivem léků a k podpisu byla vlastně dotlačena.

Tagy: