Nikdy nezkazil žádnou legraci. Zdrcený otec zavražděného muže z Klánovic promluvil o tragédii

Otec zavražděného přišel do Klánovického lesa zapálit svíčku (18. 12. 2023).

Policistům stále uniká bestiální vrah, který připravil v Klánovicích o život muže a jeho dvouměsíční dceru

Hrůzný čin z Klánovického lesa, při němž neznámý pachatel zavraždil muže s dvouměsíční dcerou, stále halí řada tajemství. Reportéři CNN Prima NEWS se spojili se zdrceným tatínkem zesnulého. Ten popsal svého syna jako velkého sportovce, který nikdy nezkazil žádnou legraci.

Lidé nadále chodí k improvizovanému pietnímu místu v Klánovickém lese, kde došlo k chladnokrevné dvojnásobné vraždě. Reportéři CNN Prima NEWS u něj potkali i zdrceného otce zavražděného muže, který sem přišel za svého syna a vnučku zapálit svíčku. Se slzami v očích promluvil o okolnostech tragického incidentu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podrobnosti případu vraždy v Klánovicích. Šlo o mstu? Oběť měla dostat čtyři kulky do hlavy

Kriminalisté z 1. oddělení, kteří na případu pracují, stále pátrají po pachateli. Okolí místa činu kontrolují hlídky policistů i strážníků městské policie. Tým kriminalistů posílili kolegové z Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování policejního prezidia. Na místo činu byly vyslány i hlídky na koních.

Podle místních měli už dříve obcházet domy a ukazovat podobiznu někoho, kdo jim mohl údajně s vyšetřováním pomoci. „Doufáme, že policie na něco přijde a že nám trošku ‚vylepší‘ ten strach, který tu je,“ sdělil CNN Prima NEWS muž ze sousedství. Policie se k průběhu vyšetřování nechce blíže vyjadřovat. „V tuto chvíli probíhají standardní úkony trestního řízení, mimo jiné tedy pátráme po podezřelém,“ uvedl mluvčí Jan Rybanský.

Policie už dříve potvrdila, že jednou z obětí je dítě. Podle informací CNN Prima NEWS mu bylo pouze několik měsíců. Druhým zavražděným byl asi třicetiletý muž, který má ještě starší dítě a do Klánovic se měl přestěhovat před pár lety z Mělnicka. Zároveň měl bydlet nedaleko místa činu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Lidská zrůda, nebezpečný šílenec. Může znovu střílet, varuje psycholog před vrahem z Klánovic

Tagy: