Smrt mladého umělce zasáhla filmový svět. 25letý herec ze seriálu Euforie neunesl ztrátu otce

Angus Cloud, teprve 25letý herec, známý především díky své roli v dramatu Euphoria (Euforie), zemřel. Smutnou zprávu oznámila jeho rodina v pondělním prohlášení pro americkou stanici CNN. Pozůstalí mluví o duševních problémech. Mladý umělec se zřejmě nedokázal vyrovnat s úmrtím otce.

„S nejtěžším srdcem jsme se museli rozloučit s neuvěřitelným člověkem. Jako umělec, přítel, bratr a syn byl Angus pro nás všechny výjimečný v mnoha ohledech. Minulý týden pohřbil svého otce a intenzivně s touto ztrátou bojoval,“ uvedli v prohlášení pro CNN pozůstalí.

ČTĚTE TAKÉ: Děsivý případ z Las Vegas. Muž zavraždil svou přítelkyni, tělo udržoval pomocí klimatizace

Jedinou útěchou jim je prý vědomí, že Cloud se nyní znovu setkal se svým tátou. „Byl jeho nejlepším přítelem. Angus otevřeně mluvil o svém boji s duševním zdravím a my doufáme, že jeho odchod může být pro ostatní připomínkou, že v tom nejsou sami a neměli by s tím bojovat sami a v tichosti,“ napsali dál emotivně.

V tuto chvíli také poprosili o soukromí, protože stále zpracovávají zdrcující ztrátu. „Doufáme, že si ho svět bude pamatovat pro jeho humor, smích a lásku ke všem,“ dodala rodina.

Známý herec se narodil 10. července 1998 v Oaklandu v Kalifornii, připomíná web ABC. Cloud navštěvoval Oaklandskou školu pro umění, poté si ho vyhlédla castingová režisérka dramatického seriálu Euphoria Jennifer Vendittiová.

Seriál, který se zaměřuje na témata, jako je dospívání, láska, drogy i traumata, má již dvě série. Další se připravuje a venku by měla být příští rok. V čele hereckého obsazení stojí herečka a zpěvačka Zendaya Maree Stoermer Coleman.

„Zpráva o úmrtí Anguse Clouda nás nesmírně zarmoutila. Byl nesmírně talentovaný a milovanou součástí rodiny HBO a Euphoria. Jeho přátelům a rodině vyjadřujeme v této těžké chvíli hlubokou soustrast,“ uvedl tým, který sérii připravuje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nová střecha, okna, hlídací psi. Krejčířova vila už nechátrá. Vrátí se podnikatel do ČR?

Tagy: