Záhadná smrt hvězdného tiktokera: Zveřejnil mrazivé video o umírání, chvíli poté zemřel

Hvězda sociální sítě TikTok byla nalezena mrtvá na parkovišti v Los Angeles. Krátce před smrtí nahrál devatenáctiletý Cooper Noriega děsivé video o umírání v mladém věku. Údajně měl problémy s duševním zdravím a trpěl závislostí na sociálních sítích.

Podle webu tmz.com zavolal kolemjdoucí na tísňovou linku poté, co objevil Coopera Noriegu v bezvědomí na parkovišti v Los Angeles. Krátce poté dorazili na místo záchranáři, ale devatenáctiletého tiktokera již nedokázali zachránit.

Jen pár hodin předtím, než bylo jeho tělo objeveno, nahrál mladík na sociální síť TikTok děsivé video o umírání v mladém věku. „Kdo si také myslí, že umře mladý?“ ptal se Noriega. Web mirror.uk uvádí, že podle úřadu soudního lékaře okresu Los Angeles je smrt mladíka v současné době předmětem vyšetřování.

Noriega otevřeně mluvil o svých problémech s duševním zdravím a o závislosti na sociálních sítích. „Rád bych využil vlivu, který mi byl dán, k vytvoření prostoru pro šíření povědomí a normalizaci komunikace o duševních chorobách,“ napsal Noriega. Jeho snem prý bylo otevřít rehabilitační zařízení, kde by mohli být léčení ti, kteří bojovali s touto chorobou jako on. V roce 2020 Cooper informoval fanoušky, že se pokusil o sebevraždu předávkováním.

Příčina jeho smrti stále není zcela jasná a je předmětem vyšetřování. Údajně ale nemělo jít o cizí zavinění.

Tagy: