Nechutná večeře v KFC. Zákaznice našla v objednávce hlavu kuřete i se zobákem

Žena si v restauraci KFC ve městě Twickenham ve Velké Británii objednala smažená kuřecí křídla. Jídlo si odnesla s sebou domů, kde ji čekalo nemilé překvapení. Mezi křídly totiž našla celou hlavu zvířete, včetně oka a zobáku.

Zákaznice Gabrielle si v britském KFC objednala kyblík kuřecích křídel, který si odnesla domů. Když se chtěla pustit do jídla, místo křídla vytáhla smaženou kuřecí hlavu včetně oka a zobáku. Na webu, který nabízí doručení jídla domů, pak žena zanechala restauraci dvouhvězdičkové hodnocení. „Našla jsem smaženou hlavu mezi kuřecími křídly. Zbytek jídla odkládám,“ napsala Gabrielle.

Na Instagramu fotografii jídla zveřejnila. „Přeji si, abych se vrátil v čase o dvě minuty, kdy jsem tohle ještě neviděl,“ komentoval jeden z uživatelů. Další nechápal dvouhvězdičkové hodnocení. „Proč ne jenom jedna?“ ptal se.

Podle webu The Sun tamní KFC na Twitter napsalo, že nechápe, jak se celá kuřecí hlava do jídla dostala. Zároveň fastfood vtipkoval, že jde o nejštědřejší dvouhvězdičkovou recenzi.

„Zjednodušeně řečeno, podáváme pravé kuře a jsme na to hrdí. Jasně to proklouzlo přes přísné procesy a kontroly u našich dodavatelů, partnerů a týmů, kteří vše čerstvě připravují v našich restauracích,“ uvedlo KFC.

S Gabrielle se prý vše vyřešilo a byla s celou rodinou pozvána do restaurace, aby viděla, jak probíhá příprava jídla. Zároveň dostala jídlo zdarma.

Tagy: