Žena se rozhodla lupiče zdržet na pumpě. Do příjezdu policie ho orálně uspokojovala

Čerpací stanice – ilustrace

Češka zadržela lupiče

Neobvyklý případ z čerpací stanice v bratislavské Petržalce řešila policie ve středu nad ránem. Na pumpu v Panonské ulici přišel lupič, který chtěl po zaměstnanci peníze, použil i násilí. Následně na čerpací stanici dorazila 36letá žena, která podle všeho chtěla pomoci se zadržením pachatele. Proto se rozhodla orálně lupiče uspokojovat do doby, než dorazí policie. Po příjezdu strážců zákona se ukázalo, že žena pochází z České republiky.

Agresivní 24letý Srb chtěl po zaměstnanci pumpy hotovost. O chvíli později na něho zaútočil a udeřil ho do obličeje. Ten pod tíhou pohrůžky dalším násilím nakonec lupiči peníze vydal. Následně se zaměstnanci podařilo z místa utéct a zamknout pachatele uvnitř pumpy.

Podle webu Noviny.sk následně odešel do zadní kanceláře, kde byl jeho kolega. Ten poté zadním východem vyšel ven a přivolal policii. Stejným vstupem se měla následně za záhadných okolností do prostor čerpací stanice dostat i 36letá Češka, která chtěla pomoci se zadržením pachatele. Podle informací TV JOJ se rozhodla muže orálně uspokojovat do doby, než přijede policie.

ÚTEKU Z LÚPEŽNÉHO PREPADNUTIA ZABRÁNILO💰💔 POSKYTNUTIE SEXUÁLNYCH SLUŽIEB ➡️Dnes krátko po 0️⃣4️⃣.0️⃣0️⃣ h sme prijali...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, January 27, 2021

Hlídka pak na místě činu našla zmiňovanou ženu v jedné z místností, jak poskytuje muži sexuální služby. Podle TV JOJ měla být dvojice polonahá a ležet na zemi. Údajná první slova ženy měla být: „Vemte si ho, už nezvládám.“

„Policie chtěla muže na místě omezit na osobní svobodě. Muž však kladl odpor, a tak byly použity donucovací prostředky,“ napsala na svém Facebooku slovenská policie. Zloděj i zaměstnanec byli na místě ošetřeni. Zraněný zaměstnanec čerpací stanice byl nakonec převezen do jedné z nemocnic, lupiče odvezli na policejní oddělení.

Nadále však zůstává otázkou, co 36letou Češku vedlo k tomu, aby nezvyklou metodou, jako je orální sex, zadržela pachatele.

Tagy: