Údajný slídil z Vinohrad zavolal reportérovi CNN Prima NEWS: Žádné ženy nesleduji, hájí se

Údajný slídil z Vinohrad

Vinohradský stalker volal reportérovi CNN Prima NEWS

Redakci Krimi zpráv se ozval muž, který podle několika svědků na Vinohradech v Praze sleduje ženy. „Jde o nehoráznou a sprostou pomluvu,“ vysvětloval v telefonátu reportérovi CNN Prima NEWS.

„Žádné ženy nesleduji, vůbec to není pravda. Je to nehorázná a sprostá pomluva, a proto vám volám,“ uvedl muž. Dodal, že na videu, které jedna z pronásledovaných žen sdílela na sociálních sítích, není on.

Celý telefonát s reportérem Matějem Rychlým si můžete poslechnout zde:

ČTĚTE TAKÉ: K vraždě novorozence v Krupce se přiznala matka. Policie případ objasnila po 20 letech

„Je to omyl,“ vysvětloval. Na záběrech ho poznaly zaměstnankyně základní školy, kde pracuje, a s kterými hovořili reportéři CNN Prima NEWS. Má jít o třídního učitele páťáků. „Nejsem to já, to je nějaká konstrukce. Dělal jsem tři roky novinařinu. Vím, jak se to dá udělat. Od A do Z je to konstrukce,“ trval na svém muž.

„Vadí mi, že do toho zatahujete i mého zaměstnavatele. To je vidět, že je to vykonstruované. Je to nečisté, nekalý záměr,“ pokračoval a redakci Krimi zpráv obvinil, že ho na jeho pracovišti očerňuje. „Ohrazuji se a prosím, abyste už nepokračovali v této krajně negativní práci,“ pronesl.

Nic jsem neprovedl

Reportérovi Matěji Rychlému nejprve nabídl také osobní setkání – s právníkem a bez kamer. Z návrhu ovšem rychle sešlo. Volajícímu se patrně nelíbilo, jak se ho Rychlý doptával a chtěl vědět, kdo ženy na Vinohradech pronásleduje, když ne on.

„Policie tedy také udělala chybu?“ ptal se reportér. „Co s tím má co dělat policie? Já jsem nic neprovedl, nejsem někdo, za koho mě máte,“ trval na svém muž.

PODÍVEJTE SE: Muž, který v Praze pronásleduje ženy, učí na základní škole. Z videa ho poznala i kolegyně

Tagy: