Žilková uspořádala garážový výprodej. Prodávala i věci, které jí připomínaly Stropnického

Herečka Veronika Žilková

Žilková promluvila o rozvodu se Stropnickým

Veronika Žilková prožívá v posledních týdnech těžké chvíle. Její manžel Martin Stropnický jí po 18 letech vztahu e-mailem oznámil, že se s ní rozchází. A přestože ji celá situace velmi trápí, snaží se držet hlavu vzhůru. Kromě pravidelného cvičení, které předcvičuje na sociálních sítích, pomáhá také ukrajinským uprchlíkům. A tentokrát se do pomoci zapojila i její dcera Agáta. Společně o víkendu uspořádaly garážový výprodej.

Obě před svými domy zorganizovaly garážový výprodej, který v Suchdole probíhal už třetím rokem.

„Veškeré finance, které tady získáme, dáváme na prodej vstupenek na velikonoční předsatvení 24. dubna v divadle Broadway pro ukrajinské maminky s dětmi, kde budou vystupovat umělci z Ukrajiny, kteří utekli před válkou a které jsme našli v různých centrech,“ vysvětlila na sociálních sítích záměr prodeje Žilková. S výprodejem jim pomáhaly také dvě ukrajinské maminky Taťana a Angelika.

K prodeji Žilková nabídla třeba beduínské pončo, které si přivezla z Izraele, kde dva roky žila se Stropnickým coby manželka českého velvyslance. Dále nabídla dětské knížky, ze kterých kdysi četla své nejstarší dceři Agátě, či bibli pro vojáky, kterou získala, když byl Stropnický ministrem obrany.

Je to můj manžel, s rozvodem nesouhlasím

Manželovo oblečení ale ve výprodeji chybělo. „Na Martinovy věci jsem nesáhla. Zůstává tatínkem naší velké rodiny a mým manželem, protože já s rozvodem nesouhlasím,“ řekla důrazně deníku Blesk.

Že svého manžela miluje, potvrdila také před několika dny redakci Showtime. „Já ho miluju a rozvádět se nechci,“ uvedla herečka s tím, že nechápe, co se mezi ní a jejím manželem stalo.

„Jestli má on jiný názor na náš vztah, tak to bude muset odpovědět on,“ vysvětlila s tím, že zpráva o rozvodu ji velmi překvapila. Ještě před pár týdny si totiž pár užíval společnou dovolenou. „Já s ním prožila krásné Vánoce a před deseti dny jsem se vrátila z krásné dovolené s ním. Mám pocit, že mi ten e-mail napsal někdo jiný,“ svěřila se.

Sám Stropnický k celé záležitosti mlčí. „Ne, děkuji. Domnívám se, že mlčení je někdy ta správná odpověď,“ odpověděl diplomaticky SMS zprávou na žádost o vyjádření.

Tagy: