Získá Pavlův tým twitterový účet od Ovčáčka? Řeháková na nabídku reagovala žertem

Dosluhující mluvčí Hradu Jiří Ovčáček překvapil tým Petra Pavla, když jeho členům nabídl twitterový účet, který doposud spravoval. Tisková mluvčí nastupujícího prezidenta Markéta Řeháková ve vysílání CNN Prima NEWS popsala, jak na tuto netradiční nabídku odpověděla. Nastínila také vize komunikace nové hlavy státu.

„(Na návrh Ovčáčka) jsem odpověděla žertem. Bývalí kolegové si ze mě dříve dělali legraci, že bych ho v případě vítězství Petra Pavla měla požádat o přístupové údaje k účtu a omluvit se všem, které urazil,“ prozradila Řeháková.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nelze předstírat. Reforma důchodů je nutná a bude bolet, prohlásil Pavel a nabídl pomoc

Zda k předání twitterového účtu skutečně dojde, neví. „Pan nově zvolený prezident Pavel má své sociální sítě, a to jak na Facebooku, tak na Twitteru. Upřednostňovali bychom tak, aby mohl dál komunikovat prostřednictvím jeho vlastních kanálů,“ dodala Pavlova mluvčí ve vysílání CNN Prima NEWS.

Řeháková také prozradila, že hradní komunikaci čekají velké změny. Mluvčí chce klást důraz na sociální sítě a navázat spolupráci s influencery. „V kampani jsme si komunikaci s influencery vyzkoušeli, máme s tím ty nejlepší zkušenosti,“ vysvětlila. O konkrétním člověku ještě není rozhodnuto, Pavlův tým však plánuje upřednostnit ty, se kterými pracoval již dříve.

Tagy: