„Nejdokonalejší ženu“ z Playboye brutálně zbil přítel. Nahá před ním utíkala z hotelu

Brazilská modelka Janaína Prazeresová, kterou magazín Playboy Norsko označil za „nejdokonalejší ženu světa“, měla být kvůli odvážným fotografiím v časopise brutálně zbita svým přítelem. Po sérii úderů údajně upadla do bezvědomí – když se pak probrala, zcela nahá prý uprchla před dalšími ranami z hotelového pokoje v Paříži. Podle brazilského webu Revista Forum utrpěla řadu zlomenin a musela se podrobit operaci. Podezřelého zadržela tamní policie.

Světoznámou modelku a podle magazínu Playboy Norsko „nejdokonalejší ženu světa“ Prazeresovou v Paříži brutálně zbil její přítel, napsal web Revista Forum. Údajně se v něm probudila žárlivost, když spatřil ženiny fotky v časopise FHM Francie. Považoval je za příliš provokativní.

Pětatřicetiletá Prazeresová vypověděla, že její přítel trpěl záchvaty agrese a mnohokrát opakoval, že všechny zabije. V den řádění se začal sám mlátit do hlavy. Na výzvu partnerky, aby se uklidnil, pak prý odpověděl: „Když nemůžu ublížit sobě, tak ublížím tobě.“

ČTĚTE TAKÉ: Zavraždil exmanželku i děti své druhé ženy. Šéf sekty dostal trest smrti, z motivu mrazí

Modelku měl poté praštit tak silně, že upadla do bezvědomí. Když se začala probouzet, údajně ji znovu bil a pokusil se ji přivázat k posteli. „Cítila jsem strašnou bolest. Na prostěradle byla spousta krve a křičela jsem o pomoc. Na jedno oko jsem už neviděla,“ popisovala médiím.

Následně prý začala předstírat bezvědomí. Muž se podle jejích slov odešel sprchovat a ona mezitím utekla zcela nahá k hotelové recepci – personál ji ukryl v kuchyni. Útočník za ní vyběhl, zadržela ho však ochranka a zanedlouho i francouzská policie.

Prazeresovou lékaři převezli do nemocnice. Utrpěla zlomeniny nosu a čelisti, také měla proražený oční důlek a musela absolvovat operaci, informoval web Metro.

Prazeresová byla s mužem ve vztahu čtyři roky. Do hlavního města Francie se vydali kvůli léčbě jeho závislosti na drogách. „V Paříži žádné nebral, alespoň ne v době, kdy byl se mnou... Byl divný, hodně žárlil, musela jsem kvůli němu opustit své přátele. V ten moment jsem to ještě jako problém neviděla,“ připustila.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Soud v Plzni osvobodil muže obžalovaného z vraždy. Jsem v šoku, řekla dcera oběti

Tagy: