„Zmršenej“ tatarák a polévka jako ponorka. Martinovi v Prostřeno! nebude nic dobré

Soutěžící Martin v Prostřeno!

Co čeká diváky Prostřeno?

Jeden člověk, který dokáže rozhodit všechny ostatní. Přesně takové bude v příštím týdnu Prostřeno! Podíváme se do Zlínského kraje a bude to hodně napínavé.

U stolu se tentokrát sejdou tři muži a dvě ženy. Martin, přezdívaný Šomi, který bude vařit hned v pondělí, je velký svéráz. Hostům se koupeným trhaným masem moc nezavděčí. „Zklamalo mě, že už to maso měl koupené dopředu, akorát ho nějakým způsobem dodělal, ochutil. To maso měl upéct, dát si s tím tu práci,“ komentuje Michaela.

V úterý se k plotně postaví právě Michaela a naopak karlovarskými knedlíky trochu zkazí náladu Martinovi. „To je prostě věc, kterou já bych hostovi na talíř nedal,“ zkritizuje úterní kuchařku.

Ve středu se Roman bude hostům chtít zavděčit carpacciem. Bohužel opět narazí hlavně u Martina. „To je pro mě zmršenej tatarák, hovězí svíčkovou přelít balsamicem je za mě škoda,“ prohlásí.

Ani čtvrtek u Veroniky se neobejde bez poznámek Martina, který si říká Šomi. „Kuřecí polívka je furt jenom kuřecí polívka, tam jsme to rozebírali, jak kdyby to byla nějaká atomová ponorka,“ postěžuje si.

Až v pátek u  Martina číslo dvě konečně řekne Míša Šomimu, co si o něm myslí. „Některé tvoje projevy u stolu mě pár večerů naštvaly,“ vpálí mu.

Jak Šomi zareaguje a kdo si nakonec odnese výhru? Dívejte se na Prostřeno! každý večer v 17:50.

Tagy: