Známá skupina z konce 90. let hlásí comeback. Pořád jsme mladé holky, říkají zpěvačky

Kapela Holki hlásí comeback.

Kapela Holki hlásí comeback

Kapela Holki působí na scéně s několika pauzami přes 20 let. Největší úspěch sklidila u fanoušků na konci 90. let. Nyní ovšem hudební trio zažívá velký comeback. Pracovní nabídky se totiž jenom hrnou.

Dívčí kvarteto si na konci 90. let získalo fanoušky napříč generacemi. Po pěti letech ovšem kapela oznámila rozpad. Na hudební scénu se vrátila až po několikaleté odmlce. Tentokrát už jen jako trio. Zpěvačka Kateřina Kolomazníková totiž legendární skupinu opustila.

„Když skupina Holki začínala, říkali nám, že to bude taková rychlokvaška. Nevěřily jsme tomu. Myslely jsme si, že nás to bude živit až do smrti,“ přiznala ve vysílání CNN Prima NEWS 41letá zpěvačka Radana Labajová.

„Vytáhli nás takříkajíc z lavic. Konkurz jsme dělaly, když nám bylo čerstvých 16 nebo 17 let. Ale myslím si, že jsme to dobře ustály,“ zavzpomínala Kateřina Brzobohatá. Přiznala také, že měla v té době nad sebou tvrdou ruku své matky.

Připravují novou písničku?

Na hudební scéně působí Holki s několika pauzami přes 20 let. Mezi jejich nejslavnější hity patří Jsi senzační, Můj kluk či Vzpomínky zůstanou. „Uteklo už hodně vody… Snažíme se přicházet s novými věcmi, ale naši fanoušci chtějí naopak slyšet ty staré písničky. Takže jim dáváme aspoň nový kabát,“ řekla třetí členka kapely Nikola Šobichová.

Ačkoliv už to dávno nejsou holky, ale maminky od rodin, se svými starými texty se prý dokáží ztotožnit i po tolika letech. „Pořád jsme přeci mladé holky,“ prohlásila s úsměvem Brzobohatá.

Nyní kapela zažívá velký comeback. Skupina totiž dostává spoustu pracovních nabídek. „Po covidu se rozjela hromada vstoupení, takže teď máme velikánské koncertní turné. Nejvíce ovšem chceme poslat do rádií novou písničku,“ popsala plány do budoucna Labajová.

Tagy:
hudba CNN Prima NEWS hudební skupina kultura koncerty comeback skupina Holki Kateřina Brzobohatá Radana Labajová Nikola Šobichová Klára Kolomazníková